Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek mi a fontosabb?

Szerintetek mi a fontosabb?

Figyelt kérdés
Barátság vagy szerelem?

2015. aug. 13. 23:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő egyformán fontos. Ha már választani kell, az rég rossz.
2015. aug. 13. 23:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell összemosni a kettőt, hogy különbséget tegyünk, hogy konfliktus, hogy húúú, melyik a jobb; de meg egyébként ez talán változhat is. Mind a kettőt hát igazából el lehet képzelni, hogy közelebb áll az ember szívéhez, mint a másik; ja és a barátoknak el kell fogadni a szerelmedet, különben nem barátok, csak akkor szeretnek, ha... (itt egy ilyen felsorolást is lehetne akár, pl azzal jár, akit ő is bír, úgy öltözik, úgy beszél, ahogy ő akarja, stb, szóval nem barát) Szóval a barátok nem állhatnak te és a szerelmed közé, és a szerelmed sem tilthat el a barátaidtól; szóval ez oda-vissza működik. Aki meg arra kér, hogy válassz, azt ne válaszd. Ha szeret téged, akár barát, akár társ, akkor el fogadja, hogy te kiket szeretsz.
2015. aug. 13. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
2.vagyok,egyébként asszem, a szerelem jobban közelebb szokott állni, de nemtom. Másikat nehezebb elképzelni, de végülis el lehet, de ne válassz, hát minek, te mind2t szereted, nem vagy hajlandó egyikről sem lemondani a másikért, mert mit képzel, ha ilyet kér:P
2015. aug. 13. 23:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, ha tudom, hogy oylan szerelem, hogy egész életem vele fogom leélni, akkor természetesen az a fontosabb.
2015. aug. 14. 05:57
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

A négyeshez: És ha ez idő közben változik, akkor mész pitizni a barátokhoz, hogy fogadjanak be a társaságba.

Szerintem mindkettő fontos.

2015. aug. 14. 08:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
2015. aug. 14. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!