Mi van olyankor, ha emailban jelentkeztem egy állásra, amivel kapcsolatban visszaértesítenek de nekem már pl nem kell az állás?
Figyelt kérdés
Pl költözés miatt, vagy mert közben találtam másikat... mit kell ilyenkor írni, mondani?2015. aug. 11. 20:58
1/4 anonim válasza:
Nem válaszolsz,ugyanúgy mint mikor ők se ,hiába adod be több helyre jó esetben 10-ből 2 ami visszajelez,a többi válaszra sem méltat. Amúgy ha nagyon válaszolni akarsz,megmondod hogy már tárgytalan,mert elhelyezkedtél.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2015. aug. 11. 21:04
3/4 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy visszaértesítettek? Behívtak interjúra konkrét időpontra? Mert akkor újabb e-mail: Köszönöm válaszukat, értesítem önöket, hogy költözés miatt tárgytalan az állásra jelentkezésem/már találtam állást. Tisztelettel: X.Y.
4/4 anonim válasza:
Írsz egy illedelmes e-mailt, hogy már tárgytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!