Csajok! Mit szólnátok hozzá, ha a barátotok fűtés szerelő lenne?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 13:58
1/11 anonim válasza:
Semmit. Most komolyan, mit kéne? XD
2/11 anonim válasza:
Én is az vagyok, akkor egy rohadt csöves munkás vagyok?
Ha mi nem lennénk télen szétfagy a segge sok mindenkinek...
3/11 anonim válasza:
A kérdező, sze'ntem nagyon unatkozik. Akkor én meg azt kérdem, hogy: Mit szóltok ahhoz hogy ma ettem egy szelet pirítóst?
4/11 anonim válasza:
Semmit. Az is egy normális munka.
6/11 anonim válasza:
Azt,hogy férfias szakmája van,én örülnék neki.
7/11 anonim válasza:
Mindig meleg lenne a lakásban.:D
8/11 anonim válasza:
Én nem fűtés szerelő vagyok hanem autószerelő, de a lényeg hogy szerelő. Barátnőm jogra járt amikor megismerkedtünk, végül befejezte a jogi egyetemet de autószerelő lett és együtt csináljuk a vállalkozást. Tehát őt nem zavarta hogy szerelő, oly annyira nem, hogy ő is az lett, igaz iskolát nem végzett hozzá hanem én tanítottam/ tanítom, és mostmár önállóan is tud dolgozni.
10/11 anonim válasza:
Ha vannak életcéljai, rendesen dolgozik, megbízható, művelt, intelligens és elég komoly az élethez (ez nem azt jelenti, hogy ne legyen humora, de hogy amit kell, azt vegyen komolyan), akkor nem érdekelne, hogy mi a munkája, amíg nem törvénytelen :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!