Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csatlakozzak-e a biciklis...

Csatlakozzak-e a biciklis klubhoz?

Figyelt kérdés

Ma mentek a szüleim reggel a biciklimért(fontos: országúti) a szervízbe amíg aludtam mert nem ébredtem fel az órámra.

Ott volt az egyik biciklis sportszövetség egyik vezetője és elkezdtett beszélgetni a szüleimmel.

Mondta hogy elég jó kis bicikli (kezdő vagyok és az első fizetésemből vettem, nem a szüleim pénzéből, felszereléssel együtt mert nagyon szeretek biciklizni. ) és elmesélték neki hogy milyen utakat teszek meg és milyen sebességgel... Amire elvileg az volt a reakciója: csak pislogott.

Azt mondták a szüleim hogy javasolta nekem (Gondolom túlzással mondták) hogy csatlakozzak a szövetséghez és még összeülnék beszélgetni az illetővel hogy megtanítsa nekem az összes alapot.

Szerintetek csatlakozzak?

Az is lényeges hogy nincsenek barátaim, önbizalomhiányos vagyok és csendes... Nem biztos hogy jól meglennék ott pedig szeretnék menni, de.... Egyedül jobban szeretek lenni,de ott is jó lenne.

Nem tudom mit csináljak... Szerintetek?

Nem olyan hú de jó biciklim van és én sem vagyok valami jó és beszédes sem vagyok ezért nem nagyon tudnék beilleszkedni egy csapatba.

16/f

2015. aug. 5. 01:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Aki mer az nyer

Szerintem csatlakozz. Végül is...aki otthon ül, nem gazdagodik élményekkel és tapasztalatokkal, de ha kimozdulsz, bármi történthet. Találhatsz új barátokat, de ha nem találsz, abba sem halsz bele. Aztán a jövőbeli barátnòd is csak hálás lesz hogy sportos vagy. De szerintem nem lesz gond, kedves srácnak tünsz igy a képernyő másik feléről, szoval hajrá.

2015. aug. 5. 01:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj el, ha nem tetszik akkor nem mész többet
2015. aug. 5. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!