Miért gonoszak velem?
Figyelt kérdés
Kicsi korom óta csipőficamom van, több műtétem is volt. A bal lábam másfél centivel hosszabb mint a jobb. Ennek ellenére járok sportolni, kézilabdára (persze nem ilyen nagy csapatban játszok, hanem falusi iskolai csapatban), mivel nem tudok jól futni, ezért kapus vagyok. A csapat tagjai kedvesek velem, de sok iskolatársam rendszeresen belém kötnek, sokszor az utcán is, ha találkozunk. Nyomoréknak, rokkantnak, bénnak gúnyolnak. Nem tudom hogy miért bántanak, én nem bántottam őket. Visszaszólni meg nem nagyon merek, mert eléggé gyáva vagyok.
Tizenhárom éves lány vagyok
2015. aug. 4. 10:50
21/23 anonim válasza:
Jó nagy hülyék.
Remélem megoldódott valahogy.
22/23 A kérdező kommentje:
Mostanában nem nagyon találkoztam Velük, de már félek a sulitól.
2015. aug. 24. 13:06
23/23 anonim válasza:
akik beléd kötnek emiatt, nah ők az igazán nyomorékok, mert nem a testi hátrány a legrosszabb,hanem a szellemi és nekik az van. nem mellesleg az ilyen embereket le kell alázni, szedd össze magad legyél bátor és állj ki mindig minden tekintetben magadért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!