Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nektek mi a tapasztalatotok...

Nektek mi a tapasztalatotok az uni-plus csoporttárskeresővel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Megéri megnézni? Ti használtátok? Egyik ismerősöm írja, hogy szinte minden csoporttársa fent van rajta.. Én meg nem fűztem az egészhez sok reményt már az elején. Tehát mik a tapasztalatok?
2015. aug. 3. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem bevált. Egy pár szót beszélgettünk ott a leendő csoporttársakkal, és iskolakezdéskor már volt 1-2 közös témánk, nem csak álltunk ott, mint egy birka. Ha most kezdeném az egyetemet, ez lenne az első, amit kipróbálnék.
2015. aug. 3. 21:58
 2/4 A kérdező kommentje:
De ez hogyan működik? Berak valami csoportba és ott dumálhatunk? Ha igen, te mivel kezdted? Bocsi a tudatlanságomért, de nem akarok hülyének tűnni már a legelején és kiszakadni a társaságból.. :/ :)
2015. aug. 3. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Amikor én használtam, kilistázta azoknak a facebook adatlapját, akik az adott szakra jártak és regisztráltak. Volt egy chat szerű valami is, ahol lehetett beszélgetni. Nem most voltam már gólya, úgyhogy bocs, ha hülyeséget mondok. :) Érdemes kipróbálni szerintem.
2015. aug. 3. 22:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, írjatok még kérlek, akiknek van róla tapasztalat.. :D
2015. aug. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!