A jövően majd, nem most majd esetleg 8-10 év múlva talán kiköltöznék Kanadába a kérdésem ehhez kapcsolódik?
Azt olvasom, hogy Kanada egy eléggé merev hely külföldiek befogadása tekintetében.
Itt egy cikk, magyar-cigány menekültekről olvasok.
Amúgy nem is tudtam, hogy a cigányoknak menekülniük kell innen vagy manapság már divat menekültnek lenni? Na mindegy itt a cikk:
Mivel én nem élősködni mennék ki, hanem dolgozni és mert tetszik a hely milyen esélyeim lennének? Programozói szakma kitanulása után mennék ki.
Van egy ismerősöm ő fogta magát kiment Angliába és kész.
Az érdekel hogy máshol is így megy-e a dolog.
Illetve hogy mik a feltételei.
Jelenleg a bevándorlás az egyik legnagyobb probléma, szóval a későbbiekben csak még szigorúbb intézkedésekre számíthatsz.
Élősködésre csak az ottani állampolgároknak van lehetőségük, szóval senki nem azért megy. Ha 8-10 év múlva 20%-os vagy magasabb hiány lesz a programozókból akkor jó esélyjel kimehetsz akár még az USA-ba is.
"A kérdező kommentje:
Az érdekel aranyapa, hogy hogy kell kijutni."
Neked sehogy aranyapa! Ha ott is ekkora arcod lesz, már a reptéren visszafordítanak!
Mellesleg egy köszönöm is elég lett volna!
Utolsó!
Nem én kezdtem a bepofázást aranyapa. :))
"Szerinted tudja azt valaki, hogy mi lesz 10 év múlva?"
Mond már el, hogy ezen mi megköszönni való van? XDD
"Élősködésre csak az ottani állampolgároknak van lehetőségük, szóval senki nem azért megy. Ha 8-10 év múlva 20%-os vagy magasabb hiány lesz a programozókból akkor jó esélyjel kimehetsz akár még az USA-ba is."
A menekültek meg mindenki oda megy, afrikai (és nem dolgozni mennek elhiheted), kínai, japán. Ők csak úgy kimehetnek, hogy gondolnak egyet? Nekünk meg mindenféle extra feltételt teljesíteni kell vagy mi? Angliába is csak gondol egyet az ember és kimegy. Egy ismerősöm is így csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!