Mi a gond velem? (apróság)
A következő a helyzet: soha senki nem akar mellém ülni buszon :D
-kinézet: Átlag,19 éves fiú vagyok,
semmi gondom nincs,nem vagyok csúnya,sőt,mondhatni lányok köreiben elég kelendő is.
-szag:Első amit viccből meg jegyeznénk,mert jó büdös vagy.. de ez a tény nem áll fenn,többszörösen bizonyítva sőt-sőt-sőt..
Az lehet még,hogy általában hátra ülök le.. de ha nem,még akkor is csak az utolsó ember fog mellém ülni.. vagy inkább áll majd
Ha dönthetnek a mellettem lévő ülőhely és egy ajtó melletti állóhely között,akkor inkáb állnak
De újra mondom,sem kinézet sem szag,semmi ilyen probléma nincs!!! egyáltalán nem értem a dolgot,nagy helyet sem foglalok,bár az átlagosnál izmosabb illetve szélesebb is vagyok,de ez nem jelentős azt hiszem.
Nem tudtam kihez fordulni ezügyben,mert nagyon nonszensz :D
Nem feltétlenül veled van a gond. Vannak akik nem szeretnek leülni, vagy csak pár megállót mennek, annyinak meg minek üljenek le... Vagy a másik lehetőség, hogy távolságtartó típusok és nem akarnak mások mellé ülni, vagy úgy érzik, te "túl jó vagy" hozzájuk képest, és kellemetlenül éreznék magukat, ha melléd ülnének. Vagy pedig pont fordítva, ha mondjuk te szeretsz menőn, divatosan kinézni, ők meg nem kedvelik az ilyesmit, az is egy ok lehet. Vagy ha túl helyes vagy, akkor melletted csúnyábbnak érezhetik magukat és azért nem.
MEGOLDÁS: Ajánld fel nekik hogy nyugodtan leülhetnek melléd, így nem éreznék olyan feszülten magukat, és mosolyogva megköszönnék a helyet.
Véleményem szerint veled nincs gond..lehet, hogy csak nem szeretnek ismeretlenek mellé ülni vagy egész nap ülnek s jól esik nekik az állás (bár ebben nem vagyok olyan biztos) esetleg nem szeretnek fiatalok mellé ülni (általában mellém se ül senki a buszon :D) szerintem nyugodj meg veled nem lehet gond csak másokkal :)
(Egyépként ha problémád van nyugodtan írhatsz nekem is privibe :D szeretek másoknak segíteni. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!