Mi kell ahhoz, hogy egy ismerkedésből és barátkozásból ne ez legyen?
Figyelt kérdés
Egyoldalú kapcsolat, a másik egyáltalán nem érdeklődik felém csak eltűr, a beszélgetések totál olyanok, mint egy rendőrségi kihallgatás, én kérdezgetek, beszélget, a másik reagál csak és ennyi. Igazából semmit nem tesz hozzá az egészhez magától. Nem hoz fel új témákat.
És örülnek ha végre lekopok róluk, nem várnak vissza, ezt nem mindenki mondja meg, de látszik rajtuk.
Én valahogy csak ilyen kapcsolatokat vagyok képes kialakítani, mi kell ahhoz, hogy ez megváltozzon, mit ronthatok el?
2015. júl. 29. 21:48
1/6 A kérdező kommentje:
Többen nevezték már zaklatásnak azt, hogy barátkozni próbálok, vagy nyaggatásnak.
2015. júl. 29. 21:48
3/6 anonim válasza:
Lehet,hogy idegesíted őket.
Ha kérdezel valamit várd meg amíg visszakérdez. Ha nem kérdez vissza vagy nem kommunikál, nem éri meg foglalkozni vele. Nem 100% hogy csak veled van a baj...
4/6 anonim válasza:
Előfordul, én ilyenkor lépek tovább.
5/6 anonim válasza:
Kérdésből egy-kettő bőven elég. Semleges dolgokkal is jó együtt tölteni az időt. Főleg ha szórakoztató. Oda-vissza sztorizgatás, vagy egye fene, akár mások kibeszélése a hátuk mögött, tökmindegy már, csak kihallgatást ne! :D :D
6/6 anonim válasza:
Hibás a baráti köröd vagy idegesitő témákat hozol fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!