Mi a fenének ez a sok selfie!?
Én IDŐNKÉNT rakok fel profilképet. Múltkor ránéztem, talán tényleg kicsit sok, kábé olyan 12 profilképem van kint 2010 óta. Én azért rakok ki időnként újat, mert én azt sem tartom igazán jónak, hogy például egyik barátnőmnek még 16 évesen is olyan kép volt kint, amin 13 éves. Én azt megértem, hogy az ember esetleg időnként megunja. Vagy ha frizurát vált. Most például tuti kiteszek új képet majd, mert nagyon-nagyon meg fog változni a frizurám, és most vettek fel egyetemre, szóval hadd ismerjenek fel az évfolyamtársaim majd. :)
Azt én sem értem, hogy mért jó kirakni, hogy most edzeni voltam, olvastam, aludtam, énekeltem. Én profilképeket rakok ki, de azért némi idő elteltével, illetve olyan képeket, amin történik is valami, tehát nem csak olvasok, hanem mondjuk egy koncerten vagyok, vagy vicces a kép, vagy például a kedvenc zenekarom dedikált cuccaival sikerült fotózkodnom.
Én a képeket jobban megértem egyébként, de hát ugye ízlések és pofonok. (ha tényleg történik rajtuk említésre méltó.) Én azt nem értem, hogy mért kell kirakni, hogy megnéztem ezt meg ezt a filmet. Még a kedvenc filmek, az egy dolog. De azt, hogy megnéztél egy filmet, ami nem is tetszett? Kit érdekel?
"Nekem volt 500 akárhány ismerősöm. Egy hét múlva maradt olyan 160.."
Egyébként ezt én is megcsináltam, és én is pozitívnak érzem. Utolsó voltam.
Azt én sem értem, miért rak fel valaki minden nap selfie-t magáról. De szerintem azzal semmi gond nincs, ha néha kirak egyet-egyet.
Különben meg erre van kereslet, ha nem lenne, nem csinálná senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!