Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a fenének ez a sok selfie!?

Mi a fenének ez a sok selfie!?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, tehát nem lehet mondani, hogy nem az én korosztályomra jellemző. Egyszerűen nem értem, hogy mire jó? Ha fél évente felraksz egy képet, hogy mindenki tudja, hogy nézel ki, azt okénak tartom, de hogy mi a fenéért kell képet csinálni ebéd, olvasás, vásárlás, stb. közben, és feltölteni, ezt nem. Mégis mire jó ez? Valaki legyen kedves, és magyarázza el nekem, mert egyáltalán nem értem.

2015. júl. 25. 22:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Miért néz mindenki öregnek?!

17 vagyok bakker

2015. júl. 25. 22:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled kérdező! Na de valahogy majd csak kibírjuk azt a HOSSSSZÚ 2 évet (ja, nekem is 2 évem van hátra a suliból, és szintén fogyatékosokkal vagyok körülvéve)... Valahogy...
2015. júl. 25. 22:48
 13/25 A kérdező kommentje:

Ne haragudj! :'D Azért gondoltam, mert jóval érettebbnek tűntél az alapján, ahogy írtál, bocsi :)

#12: Akkor megérted... :)

Ha lehet, szívesen beszélnék veletek. Annyira megnyugodtam, hogy még vannak olyanok, akik nem bonyolódtak bele a nagy selfiezésbe.... :)

2015. júl. 25. 22:54
 14/25 anonim ***** válasza:

Nincs harag, sokszor megkapom :'D

Ha gondolod holnap beszélhetünk, akár egész nap.. Nincs hova mennem.. Mára meg már csak egy forró fürdőt és az ágyamat várom bocsi :'D

2015. júl. 25. 22:58
 15/25 A kérdező kommentje:
Én is, csak hűvös zuhannyal.... Nálunk ma jó meleg volt. Holnap írok, nekem sincs még dolgom :)
2015. júl. 25. 23:18
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ego növelés, mert itt élik ki magukat. Azt akarják, hogy a primitív fax fejükkel foglalkozzanak, pedig a kutyát sem érdekli.
2015. júl. 25. 23:27
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem ezt a mániát. Van olyan "barátom", aki azért kezdett el kerülni, mert nem voltam hajlandó vele selfie-zni. :D

Na de hát ilyen a generációnk. Nem sokat tehetünk ellene sajnos. Meg kell találni azokat az embereket, akik nem követik ezt a trendet és velük kell barátkozni. :)

16/L

2015. júl. 26. 00:01
 18/25 anonim ***** válasza:
Én is kiszórtam őket. Aki mégis maradt, annak irány a "távoli ismerősök", és külön csináltam egy "megnézős" listát, azt görgetem a teljes helyett. Van a megnézősben is egy-két szelfi-virtuóz, de ők tényleg jók. Haver, akire a legrészegebb fejével tör rá az egyfelé billent szemöldökkel kacsaszájazás, meg az ismert zenész, aki tripodon, időzítve kreálgat nem feléd nézős (és még sok más módon szokatlan) életképeket az otthonában... :)
2015. júl. 26. 10:08
 19/25 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, nekem is megérné ezt csinálnom. Csak azért még addig nem, amíg egy osztályba járunk, de mint írtam, utána tiltom az összes barmot.

És tényleg ego növelés lehet, de nekem ez az egész "rakjunk fel mindenről selfiet, lássa mindenki milyen szexi vook kajcsi közben" dolog már magában nagyon önteltnek tűnik. Ezért is utálom annyira. :D

2015. júl. 26. 10:27
 20/25 Viven kérdései ***** válasza:

Nálam is ez van

15/l

Mindig szelfizni akarnak velem olyan idegesítő

2015. júl. 26. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!