Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valaki vállalkozó szellemű?

Jaydee kérdése:

Valaki vállalkozó szellemű?

Figyelt kérdés

A probléma:

Cefet szar az első benyomásom az emberekre. Pláne arctalanul, interneten. Ez leginkább a lányoknál jelentkezik, fiúkkal még csak-csak kijövök valahogy. Zavar és nem értem, hogy hol hibázok. Próbáltam nem odafigyelni, tenni a flegmát, "önmagamat adni", illedelmes lenni, vagány, poénkodós stbstb. A levelezéseim nagy része itt és más oldalakon előbb-utóbb elhal, vagy egy-két levélváltás után visza se írnak. Élőben sincs elsöprő sikerem, de ha 2-3 alkalommal találkozok valakivel, az rendszerint megkedvel, megért és valahogy egymásrahangolódunk.

A delikvens:

22 éves Pesti srác, aki egy komoly és mindent felemésztő kapcsolat miatt elvesztette a barátai és ismerősei 90%-t. A jelekkel ellentétben nem a tapasztalat/szexepil hiánya a probléma, elég sikerem volt nőknél, hosszútávú kapcsolat, rövidebb kalandok, szóval nem panaszkodhatok (és mégis azt teszem).

Szóval, keresek egy 18-25 éves LÁNYT, akivel erről beszzélgethetnék, mindenféle hátsó szándék nélkül (ez fontos). Mutatnék neki néhány levelet, mesélnék néhány sztorit, satöbbi, elmondja mit gondol és okulok. Nem leszek hálátlan.

2015. júl. 23. 02:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, írj, hátha tudok segíteni.

22L

2015. júl. 23. 03:31
 2/3 piriiiii ***** válasza:
Az alsó határba esem, írj.
2015. júl. 23. 09:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz, érdekel a probléma, de csak 1-2 válaszlevelet tudok beígérni. Többre nem szokott energiám lenni.
2015. júl. 23. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!