Miért ilyenek az emberek?
Rúgják ki őket és hívjatok be engem dolgozni :D én dolgoznék.
Igazából ha nem érzi magát az ember fenyegetve, akkor sajnos sokszor letojja a szabályokat.
Épp nemrég volt téma az egyetemen az, hogy milyen hatással van egy vállalkozás alkalmazottjaira az, hogyha a főnök X vagy Y típusú.
Logikusan hangzik az, hogy ha egyszer munka van és a munka alapfeltétel az élethez, akkor az alkalmazottak megfelelően kell dolgozzanak, de ez egy olyan világban működne ilyen egyszerűen, ahol robotok élnek. Az ember viszont természetéből adódóan nem egy 100%-osan logikus lény és ezért van olykor, hogy egyáltalán nem úgy viselkedik, ahogyan azt a józan ész diktálná.
Ezt azonban egy vállalkozás fejesének tudnia kell és ennek függvényében kell hozzáigazítsa az alkalmazottakhoz a hozzáállását is.
Ez szerintem nem igaz mindenkire. Anyum például munkanélküli 1 éve, de előtte világ életében dolgozott, 17 éves kora óta, kivéve a GYES idején. Mindenhol ahol dolgozott, tisztességgel elvégezte a munkáját, meg voltak vele elégedve.
Sajnos most nem talál munkát, pedig ha lenne munkahelye, biztos, hogy tisztességgel végezné, minden tőle telhetőt megtenne, hogy elégedettek legyenek vele.
Szóval megírhatod, hogy mivel foglalkoznak a szüleid, és helyileg az ország melyik pontján, hátha anyum ért ahhoz a dologhoz, a közelben van, és lenne egy jó alkalmazottatok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!