Állandóan újabb és újabb kamu facebook-ot hoz létre az illető, aztán hosszasan hozzám vág mindenfélét,névnélkül a földig aláz és lehord egy utolsó....-nak. Ha letiltom ,létrehoz egy másikat. Rendőrségre ezzel nem fordulhatok,mert zaklatásnak sem minősül ,mivel nem "nagy közönség" előtt történnek,hanem csak négyszemközt. IP címet se ad ki a szolgáltató ilyenre meg hát tudom ilyen egy közösségi oldalal, talán mondjátok majd ezzel jár de akkor is bosszantó.
Vagy csinálsz egy új reget álnévvel az ismerőseidnek meg megírod te vagy az. Bár az ha semmibe veszed tényleg jobb módszer akkor csak megunja egy idő után...El se olvasd ha ő üzen...
2015. júl. 20. 11:23
3/13 anonim válasza:
Bár nekem nagyon trollnak tűnik ez a kérdés is :-)
2015. júl. 20. 11:23
4/13 anonim válasza:
Ha valaki nem az ismerősöd és úgy ír privátot, akkor az az "Other" üzenetekhez kerül, ami alapértelmezetten nem is látszik. Ha még nincs beállítva, akkor beállítod hogy szigorú legyen az üzenetszűrés és probléma megoldva.
2015. júl. 20. 11:47
5/13 anonim válasza:
Hol van az a jogszabályokban, hogy nagy közönség előtt kéne ennek történnie?
2015. júl. 20. 11:49
6/13 anonim válasza:
Letiltod akárhányszor megtalál és nem reagálsz az üzeneteire. Semmit ne írj neki. Gondolom, bár nem tudom hol, be lehet állítani, hogy csak ismerősök írhassanak. Azt próbáld meg, amit a 4-es írt.
2015. júl. 20. 12:11
7/13 anonim válasza:
szerinted mi számít zaklatásnak ha ez nem???
egyébként meg be lehet állítani facebookon, hogy idegenek ne tudjanak neked üzenetet küldeni, illetve ne tudjanak bejelölni...
2015. júl. 20. 12:19
8/13 anonim válasza:
"Hol van az a jogszabályokban, hogy nagy közönség előtt kéne ennek történnie?"
Szerintem keveri a rágalmazással. Bár ettől függetlenül kb. ezeket javasolná a "Rendőrség" is.
2015. júl. 20. 12:22
9/13 anonim válasza:
Nem kell mindenkivel bratyizni. Be lehet állítani, kit fogadsz el ismerősnek.
2015. júl. 20. 12:32
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem keverem a rágalmazással,mivel ezekben az üzenetekben ócsárol és lehord mindennek. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!