Baj ha nem a facebook-on élek?
En sem osztok meg semmmitse,az ugyis csak nekem es a páromnak nagy dolog...masnak nem csak max dobnak egy liket...
Masik dolog pl megoszak discova vagyok...jol szórakozik... Akkor miert van áá facen? Ha én jok erzem mgam akkor nem a facen. Osztogatom hanem élvezem amit. Epp csinálok.attol hogy nem posztolok meg lehetek boldog szerelmes.attól hogy poszztolok es mast mutatok a facen"világon"még lehetek boldogtalan.
Foleg meg aki fiatal és minden. Jott ment kapcsoolatot megosztanak hogy ujjra szerelmes ez egyenesen ciki amikor csak azt látjuk hetente új partnere van!
Nem baj.
Én sem tudom megérteni, hogy miért a neten kell élni az élet minden pillanatát. Hangoztatni nem fogom, mert mindenki magánügye, hogy miként él, csak nem látom értelmét.
Nekem már mondták, hogy én nem is vagyok valós személy, nem is létezem, amíg nincs fb profilom. Hát akkor így jártam :)
persze, itt élek, itt van kapcsolatom is. Naponta írunk egymásnak két kérdés írása közt. Aztán lefotózzuk egymás kajáját, és kérdéseket feszünk fel.... (irónia)
szimplán nem értem miért kell mások elv´qrására, like-jaira kötni ki hol van, mit eszik stb. Ha nem kap 30-at, akkor nem is eszi mg amit rendelt? Vagy olyan ritkán eszik, hogy ezt meg kell osztani?
Amikor haverokkal vagyok, eszünkbe nem jut a telefon, sőt, lerakjuk közös helyre, mert jól érezzük magunkat. Nem kell képekkel, kiírással bizonygatnom milyen gyerek vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!