Hogyan legyen több lakom Facebookon?
Figyelt kérdés
Azt szeretném,hogy egy kicsivel több legyen a lakom. Itt nem 100-10000-re go gólok csak pl:50-60-ra. És legyszives ne olyanok írjatok,hogy mellkidobàs meg csücsörítes meg nem olyanokat hogy ribis képeket csinàljak!2015. júl. 18. 17:48
11/24 anonim válasza:
Te segítettél, de a kèrdező ettől még hülye marad :)
12/24 A kérdező kommentje:
Jò,igen férre irtam ,bocsi.De szerintem ezt mindenki értette szóval nem tudom ,hogy miért kell ebből akkora ügyet csinálni! Ti még soha életetekben nem írtatok férre semmit? És képzeljétek tudok helyesen írni csak férre irtam! :( Szerintem ez az oldal azért van,hogy kérdésekre vàlaszoljunk nem azért,hogy oltogassuk a màsikat. De persze ti mind tökéletesek vagytok,egyenesen írás zsenik. Te biztos bemagoltàtok az egész helyes iràsi szótàrt ugye!?
2015. júl. 18. 21:36
14/24 A kérdező kommentje:
Haha! Rohadt vicces
2015. júl. 18. 21:46
15/24 anonim válasza:
Férre még sose írtam semmit. Csak félre.
17/24 A kérdező kommentje:
Na jó abba hagyhatnátok! inkàbbb a kérdésre kellen vàlaszolni!Ha meg nem tudtok boldogítsatok màst jó?
2015. júl. 18. 21:52
18/24 anonim válasza:
Jelölj be olyanokat, akiket nem is ismersz, legyen vagy 2000 ismerősöd és likeold mindenki képeit. Csak lesz olyan, aki majd ezt visszaadja..
Ez így működik.
19/24 anonim válasza:
A helyesírási szótárat nem bemagolni kell, hanem elsajátítani (a tartalmát). Na most te vagy nem jártál iskolába, vagy csak simán IQ-lájtosnak születtél. Ezért nem kell kiakadni, itt te vagy a bénább, fogadd el, a többség menőbb.Hányszor leírtad, hogy férre...
:'(
20/24 A kérdező kommentje:
Na megszólalt a politikus!
2015. júl. 19. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!