Lehetséges, hogy valakinek szüksége legyen rá, hogy fent legyen a Facebookon, mert szükséges a munkájához?
Igazából gyorsan és könnyen (és a telefonnál olcsóbban) lehet kapcsolatokat tartani emberekkel, dokumentumokat küldözgetni, információkat cserélni. Ezrét vannak olyan munkák, ahol ha fontos a csapatmunka, lényeges az emberek közötti gyors információcsere, akkor elég nagy szolgálatot tesz a face.
Én egyetemista vagyok, és itt a legkönnyebb jegyzeteket küldözgetni, egymással kapcsolatban lenni, mert mindenki fent van rajta. Ha nem lennék fent, akkor hétvégéken, szünetekben el lennék vágva úgymond a külvilágtól. Úgyhogy igen, nekem pl. kell a munkámhoz, igazság szerint csak ezért is vagyok rajta.
Nekem pl igen. Van is facebook csoportunk amiben a főnök és sok kolléga benne van.
Oda írjuk ki a napi eredményeket, mert nálunk szükséges hogy mindenki lássa ki hol tart, mert ellenőrizzük is egymás munkáját hogy tuti jó legyen.
Továbbá ott beszéljük meg a nem sürgős dolgokat, így nem kell fölösleges mítingeket tartani.
Igazából kikerülhető lenne, de így sokkal egyszerűbb.
Pont azért kérdeztem meg, mert nekünk is van ilyen csoportunk, ahol ki tudjuk írni, hogyha egy-egy napon nem tudunk menni, ha korábban szeretnénk végezni, később kezdeni, műszakot cserélni, s akkor aki be tud vállalni plusz műszakot vagy helyettesíteni valakit, az ott válaszolhat.
Tehát nekem is szükségem van ilyenre, de kíváncsi voltam, mások mit válaszolnak.
Amúgy én ilyet szívesebben tennék a linkedinre, mert az sokkal inkább erre való, csak sokan nem is ismerik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!