Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire hihető egy bőven a...

Mennyire hihető egy bőven a 20-as éveiben levő emberről hogy még sosem volt semmilyen buliban (se házi, se semmilyen)? Az ok maga egyszerű mint a bot: nem hívták soha sehova.

Figyelt kérdés

Anélkül hogy mélylélektani elemzést írnék magamról, annyit kérdeznék: adott egy bőven a 20-as éveiben levő ember, aki egyetemet végzett, most dolgozik + mellette újabb egyetemet végez (de minek? ez más téma), lakott kollégiumban az egyetemi évek alatt, egyébként fővárosi, nem tanyán él, van pénze is, éppenséggel futná bulizásra ha akarná (már régebben is futotta volna).

De soha sehol se volt. Nem fordult elő egyetlen egyszer sem, hogy meghívták volna egy házibuliba, egy fesztiválra, egy szórakozóhelyre. Soha sehova.

Most lehet mondani, hogy szórakozóhelyre el lehet menni egyedül is. Hát el lehet. Sok mindent lehet, ki is lehet ugrani a 10. emeletről, azt is lehet.

Meg felmerül a kérdés, miért ha hívták volna ment volna? Erre nem tudok válaszolni, mert ugyan valószínűleg nem, de akadémikus kérdés, mert nem hívtak.

Amikor kollegista voltam, és a szobatársaim bulizni mentek, egyszer se kérdezték meg hogy megyek-e. Az összes szomszéd szobát végigzörgették hogy na jössz? De engem aki ott lakott velük egy szobában, engem nem.

Amikor szakest volt az egyetemen, az évfolyamtársaim szervezték. Hozzám csak annyi kérdésük volt: te nem jössz, ugye. Nem kérdés, kijelentés volt. Nem ismertek honnét tudták mennék-e. De egy ilyen felvezetés után mégis mit válaszoltam volna. Nem, nem megyek. Mondjuk a válasz senkit se érdekelt még azt se várták meg válaszolok-e.

Na még ilyeneket mesélhetnék, de minek.

A kérdés az mennyire hihető ez az egész.

2015. júl. 18. 13:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mindennek oka van. Lehet, hogy nem voltatok olyan kapcsolatban, vagy látták rajtad, hogy te nem az a típus vagy. Sok mindent árul el az emberről a jelleme. Én például előbb megyek strandra, fesztiválra, vagy koncertre, mint bulizni. Valamiért jobban preferálom ezeket a helyeket.
2015. júl. 18. 14:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Kikozositettek? Tehat meg a suliban sem beszelgetnek veled es nincs egyetlen baratod sem? Mert ha van legalabb egy ember akivel joban vagy, vele azert lehet, hogy el kene jarkani ha nem is buliba de beulni neha valahova.
2015. júl. 18. 14:40
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát sajnos (vagy nem sajnos) egyetlen ember sincs.
2015. júl. 18. 17:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor ne lepődj meg. Így persze, hogy nem hívnak sehova. Ha változtatni szeretnél meg is van az első feladatod: szerezz barátokat :)
2015. júl. 18. 17:42
 15/18 anonim ***** válasza:
De miert nem akarsz ezen valtoztatni? Ertem, hogy jo egyedul, en is szeretek csak ugy akar egesz nap olvasni, filmet nezni, irogatni... deazert nem hiaba mondjak, hogy az ember tarsas leny! Most komolyan, szeretnel kitorni ebbol? Mert szerintem igen csak nem tudod, hogyan. Olvasagass ilyen temaban, hatha rajossz valamire ami visszatart!
2015. júl. 18. 18:11
 16/18 A kérdező kommentje:

is van az első feladatod: szerezz barátokat :)

Ja értem. Legyen barátom és akkor lesznek barátaim. Aha.

Mintha azt mondanánk: ültess búzát és akkor lesz miből aratni majd jövőre még több búzát ültetni. Ja. Csak ha nincs búzám eleve akkor b----hatom az egészet.

2015. júl. 18. 18:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Senki sem úgy született, hogy egy egész búzafölddel rendelkezett egyből, de ezzel bizonyára tisztában vagy. Én például elmentem dolgozni, és egy nap alatt két új barátra tettem szert. Ahhoz, hogy legyenek barátaid, tenni is kell érte, mintsem kifogásokat keresni. Ne értsd félre, ezek csak jó tanácsok, nem szándékozom ártani neked. Ha kérdésed van, írj bátran privát üzenetet. Amúgy sincs jobb dolgom.
2015. júl. 18. 18:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Hihető.

Szinte magamra ismertem. De csak a lelki alkatom ilyen, mint a kérdezőé, a sorsom teljesen más.

Hárman voltunk testvérek, és az öcsém a legjobb barátom.

Ezt ő írta levélben, mikor még 20 év alattiak voltunk.

Neki ezernyi barátja van, bármerre forduljon a világban, mindenki a barátja akar lenni. Talán a pozitív kisugárzása miatt, mert nem egy pénzes ember.

18 évesen kirepültünk a családi fészekből, én egy munkásszállóra kerültem. Az ottani (cigány!) szobatársam lett az, akit életemben a legjobb barátomnak nevezhetek.

Ő szintén olyan volt, akivel szívesen barátkoztak, de ő engem akart mindig magával cipelni, és cipelt is bulizni, csajozni. Sokat tanultam tőle, még műszaki dolgot is.

Magamtól egy magába temetkező könyvmoly vált volna belőlem. Másfél év után máshova kerültünk, a kapcsolat megszakadt, és lám, nincs egyetlen barátom sem az életben. Nem is keresek, nem is örülnék neki. Netes barátaim mindig vannak újak és újak. Én szerzem meg őket, én is szakítom meg a kapcsolatot, amikor valakire már alig emlékszem. kb 35 éve vagyok nős, és életem folyamán inkább a magány hiányától szenvedtem, a magánytól soha.

2015. júl. 20. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!