Mit tehetek ha nem tudok ismerkedni/barátkozni?
Figyelt kérdés
Nagyon frusztrál már hogy ilyen vagyok. Vágyom a társaságra,de csöndes leszek,pedig nem lennék ilyen. Mit tehetnék? Kérlek segítsetek. Egy kétségbeesett 18L
Normális válaszokat,kérlek!
2015. júl. 17. 20:53
1/9 anonim válasza:
Nagyon keveset írtál a problémádról. Tudsz mondani egy konkrét esetet, és azt, hogy közben mi játszódik le benned? Félsz talán valamitől, vagy csak leblokkolsz? Egy barátod/barátnőd sincs, akivel beszélhetnél erről?
2/9 A kérdező kommentje:
Barátnőkkel is ha beszélek akkor én vagyok az aki hallgat,ha valamit hozzàfűznék a beszélgetéshez akkor magamban kitalálom a mondanivalómat és át alakitom,de aztán már másról van szó. És attól tartok hogy furcsának találják hogy máshogy gondolkodom és félek. Jobbannem tudom leírni. És nincs senki akivel tudnék beszélgetni erről.
Köszi a választ #1-es.
2015. júl. 17. 22:49
3/9 anonim válasza:
És mi a helyzet akkor, ha ketten beszélgettek csak? Akkor nincs probléma, csak társaságban?
4/9 A kérdező kommentje:
Ha ketten vagyunk akkor is frusztrálva érzem magam. De nem mindenkivel,csak kevés emberrel nem. De kevésbé mint több emberrel.
2015. júl. 17. 23:20
5/9 anonim válasza:
Értem. De akkor legalább nincs valami hobbid, érdeklődési köröd, ami mentén "szakmai" beszélgetésbe tudnál elegyedni az emberekkel?
6/9 A kérdező kommentje:
A hobbi az meg van,pár barátnőmmel egy helyre járunk. Csak ritkán téma. A másikhoz meg nem ismerek embereket.
2015. júl. 17. 23:33
7/9 anonim válasza:
Ha élőben ennyire nem megy az ismerkedés, ilyen sok szorongással jár, akkor először talán virtuálisan lenne értelme. Az érdeklődési körödhöz biztos találsz a neten embereket, akár itt a gyk-n is. Azt írtad, sokat gondolkodsz, mielőtt megszólalnál. Ez élőben tényleg nagyon kellemetlen lehet, de itt megteheted. Én a helyedben próbálnék szerezni a neten legalább 1 igazi barátot, és amikor már jól kijöttök, akkor személyesen nem lesz olyan frusztráló vele lenni, és vele mindent meg tudsz majd beszélni. Több ötletem sajnos nincs, nem látom át a családi/rokoni hátteredet.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2015. júl. 18. 00:05
9/9 anonim válasza:
egy kicsit én is ilyen vagyok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!