Milyen programot tudnátok javasolni, ahol ismerkedni, barátkozni lehet?
Nincsenek barátaim, hiányzik egy jó társaság az életemből, de nem tudom, hova járjak el. Sportra gondoltam, de amatőr, hobbi szinten alig lehet valamit csinálni. Szeretek focizni, floorballozni, kézilabdázni, squasholni, pingpongozni, de ezeket a sportokat partner híján nem lehet csinálni, a csapatsportokat pedig azért nem, mert mindenhol járnak meccsekre, komoly edzés van... (telefonon érdeklődtem, utánanéztem a csapatoknak...)
Valaki tud olyan női kézilabda vagy foci csapatot, vagy pingpong klubot, ahol csak úgy ütögetnek, sportolgatnak csak a mozgás és az élmény kedvéért?
Vagy egyéb labdás sportötleteket, társasjáték klub neveket, címeket is szívesen fogadok!
(fitness, küzdősportok nem jönnek be, egyéb programoknál fontos, hogy ne piálásról szóljon, mert nem iszom és nem dohányzom...)
29/N
(versenyzői múlttal, szóval az alkat és a kondi nem jelent akadályt... )
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!