Kecsestyle kérdése:
Fiúk! Nektek tényleg csak a cigizős, piálós lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Egyik nap egy fiúval találkoztam.Szívta a cigit,megkérdezte kipróbálom-e.Mire én mondtam hogy kösz nem még a szagától is rosszul vagyok.Ő erre : chhh milyen kis félős vagy...
A piánál ugyanígy látom.Aki nem iszik az már mindjárt leprás...
Tényleg csak az ilyen lányok jönnek be nektek?Vagy a kedves,okos ,aranyos lányok is?
13/L
2015. júl. 17. 03:33
11/12 anonim válasza:
Aranyom, te még gyerek vagy...ha részeg a csajszi, könnyebben ledumálom a bugyiját, és ha térdel, akkor meg nem érzem a büdös lehelletét.
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves 4.!
Nem általánosítottam senkit...Csak azért gondolom egy általában seggrészeg lány neméppenn nagyon gondoskodó típus...
Utolsó:Oké mondjuk egy futókapcsolatnál így van.De egy rendes kapcsolatnál nem csak azt veszik figyelembe hogy a csaj leveszi-e a bugyiját vagy nem.
2015. júl. 17. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!