Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk! Nektek tényleg csak a...

Kecsestyle kérdése:

Fiúk! Nektek tényleg csak a cigizős, piálós lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

Egyik nap egy fiúval találkoztam.Szívta a cigit,megkérdezte kipróbálom-e.Mire én mondtam hogy kösz nem még a szagától is rosszul vagyok.Ő erre : chhh milyen kis félős vagy...

A piánál ugyanígy látom.Aki nem iszik az már mindjárt leprás...

Tényleg csak az ilyen lányok jönnek be nektek?Vagy a kedves,okos ,aranyos lányok is?

13/L

2015. júl. 17. 03:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Aranyom, te még gyerek vagy...ha részeg a csajszi, könnyebben ledumálom a bugyiját, és ha térdel, akkor meg nem érzem a büdös lehelletét.
2015. júl. 17. 09:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves 4.!

Nem általánosítottam senkit...Csak azért gondolom egy általában seggrészeg lány neméppenn nagyon gondoskodó típus...

Utolsó:Oké mondjuk egy futókapcsolatnál így van.De egy rendes kapcsolatnál nem csak azt veszik figyelembe hogy a csaj leveszi-e a bugyiját vagy nem.

2015. júl. 17. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!