Fiúk! Nektek tényleg csak a cigizős, piálós lányok jönnek be?
Egyik nap egy fiúval találkoztam.Szívta a cigit,megkérdezte kipróbálom-e.Mire én mondtam hogy kösz nem még a szagától is rosszul vagyok.Ő erre : chhh milyen kis félős vagy...
A piánál ugyanígy látom.Aki nem iszik az már mindjárt leprás...
Tényleg csak az ilyen lányok jönnek be nektek?Vagy a kedves,okos ,aranyos lányok is?
13/L
A cigi gusztustalan dolog.
A piálás nálam nem hátrány, mert én is nagy piás vagyok. Nincs bajom azzal se ha egy lány nem piál, csak hát akkor.. mit kezdjek vele?
Elég lenne csak ezt elolvasnod:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__7035626-1..
Hulyeseg altalanositani.
En peldaul mindig is rosszul voltam a cigizos csajoktol. Olyan budosek mintha kinyaltak volna egy hamutartot, ha egy megcsokolna lehet belehanynek a szajaba.
Kedves,okos aranyos szóval nem jönnek be az alkoholisták
és a cigit én se bírom azt nem mondom hogy aki cigizik nem lehet jó ember de azt igen hogy én semmi értelmét nem látom.Minden jót
Kéne a fenének egy ilyen lány. Gusztustalannak tartom a cigit is, de inni is csak nagyon ritkán iszok. Főleg az olyanokra nem tartok igényt, akik mennek a csürhe után, akár a kútba is.
27/F
nem az ilyenek taszítanak...
nekem kedves gondoskodó barátnő kellett és találtam is :)
ja és ő néha iszik én meg nem iszok alkoholt, max egy évben 1-2x akkor is pár gyümölcsös sör max!
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!