Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk! Nektek tényleg csak a...

Kecsestyle kérdése:

Fiúk! Nektek tényleg csak a cigizős, piálós lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

Egyik nap egy fiúval találkoztam.Szívta a cigit,megkérdezte kipróbálom-e.Mire én mondtam hogy kösz nem még a szagától is rosszul vagyok.Ő erre : chhh milyen kis félős vagy...

A piánál ugyanígy látom.Aki nem iszik az már mindjárt leprás...

Tényleg csak az ilyen lányok jönnek be nektek?Vagy a kedves,okos ,aranyos lányok is?

13/L

2015. júl. 17. 03:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%

A cigi gusztustalan dolog.

A piálás nálam nem hátrány, mert én is nagy piás vagyok. Nincs bajom azzal se ha egy lány nem piál, csak hát akkor.. mit kezdjek vele?

2015. júl. 17. 04:02
 2/12 anonim ***** válasza:
2015. júl. 17. 04:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Épphogy inkább az amelyik ilyeneket nem csinál, bár én szoktam bagózni, meg nagyon ritkán hörpintek egy kicsit, de becsülöm egy lányban ha nem követi a trendet. Aztán néha meginni egy sört, ami mellé jó egy cigi az jól van, hát de azért ne 13 évesen!!! 18 éves koromig nem ittam nem cigiztem, nem azért mert nem tehettem volna meg, hanem mert elhatároztam és úgy is lett. (Aztán behoztam a lemaradást, de ez nem követendő példa.^^)
2015. júl. 17. 05:34
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Eleg ostoba es altalanosito kerdes... Masreszt szerinted a "cigizos pialos" lanyok kozott nincs okos kedves aranyos???? Nyilvan ne a 13 eveseket vegyuk latba, mert ott nyilvan nincs.
2015. júl. 17. 06:55
 5/12 anonim ***** válasza:

Hulyeseg altalanositani.

En peldaul mindig is rosszul voltam a cigizos csajoktol. Olyan budosek mintha kinyaltak volna egy hamutartot, ha egy megcsokolna lehet belehanynek a szajaba.

2015. júl. 17. 07:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Kedves,okos aranyos szóval nem jönnek be az alkoholisták

és a cigit én se bírom azt nem mondom hogy aki cigizik nem lehet jó ember de azt igen hogy én semmi értelmét nem látom.Minden jót

2015. júl. 17. 07:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Nincsenek nagy igényeim, de aki cigizik, az nem kompatibilis velem
2015. júl. 17. 08:00
 8/12 anonim ***** válasza:

Kéne a fenének egy ilyen lány. Gusztustalannak tartom a cigit is, de inni is csak nagyon ritkán iszok. Főleg az olyanokra nem tartok igényt, akik mennek a csürhe után, akár a kútba is.

27/F

2015. júl. 17. 08:28
 9/12 anonim ***** válasza:

nem az ilyenek taszítanak...

nekem kedves gondoskodó barátnő kellett és találtam is :)

ja és ő néha iszik én meg nem iszok alkoholt, max egy évben 1-2x akkor is pár gyümölcsös sör max!

22F

2015. júl. 17. 09:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem, a fiúknak nem a füstölgő alkesz lányok jönnek be. A kérdésben leírt fiú feltehetőleg most ért el abba a stádiumba, mikor az ember azt hiszi, attól lesz felnőtt, hogy iszik, meg dohányzik, és nem képes felfogni, hogy az embernek lehet saját véleménye a dolgokról, azaz a nem dohányzás oka nem csak a besz*riság lehet. Keress olyan fiút, aki a korának megfelelő érettséggel rendelkezik, nem csak érettnek próbálja mutatni magát!
2015. júl. 17. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!