Kedvenc filmes mondatod?
Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
Sajnos nem csak 1 mondat, de azért örülünk, Vincent?
Van egy pár. :D
Don't forget. Believe in yourself. Not in the you who believes in me. Not the me who believes in you. Believe in the you who believes in yourself. -Kamina - Tengen Toppa Gurren Lagann -
Don't be distracted by the what-if's, should-have's, and if-only's. The one thing you choose for yourself - that is the truth of your universe. - Kamina - Tengenn Toppa Gurren Lagann
Whether impossible or laughable, we continue to walk the path of men! - Kamina - Tengen Toppa Gurren Lagann
You're like my sister. Everything always came easy to her. She's a firebending prodigy and everyone adores her. My father says she was born lucky. He says I was lucky to be born. I don't need luck, though. I don't want it. I've always had to struggle and fight, and that's made me strong. It's made me who I am. - Zuko - Avatar The Last Airbender
If I follow my dream and it shatters - I can accept having to regret that. But I don't want to regret not pursuing it in the first place. - Takagi - Bakuman
Ezek azok amik tényleg sokat jelentenek nekem. :)
Ezek sokszor járnak a fejemben, és segítenek.
This Is SPARTAAAA! :D Na jó, nem. Ezek a Harry Potterben voltak:
Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni
Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni
Bocsi a második ez lenne:
Aminek jönnie kell, jönni fog, és ha itt lesz, szembe kell nézni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!