Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Bejárás vagy koli?

Bejárás vagy koli?

Figyelt kérdés
54 km-re lakom a "jövendőbeli" sulimtól, tehát napi 2 órát kellene utaznom, 1-et oda 1-et vissza. Szerintetek kollégiumba menjek vagy bejárós legyek? Az a problémám, hogy ahova mennék, ott 15 évestől 22 évesig vannak diákok és a tinik nem biztos hogy tolerálják, ha egy 20 éves tanulni akar. Mert tudom "buli" a kolesz, csakhogy ez engem abszolút nem érdekel, mert én komolyabb lány vagyok és a tanulásra akarok koncentrálni. Jó, szórakozni is kell, nem azt mondom... Mi a véleményetek?

2015. júl. 13. 16:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha tanulni akarsz, olvasva a leírásodat, én inkább bejárnék.

Napi 1+1 óra nem annyira vészes, ráadásul a buszon/vonaton is lehet az alatt tanulni.

2015. júl. 13. 20:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Én háromnegyed órát utaztam mindkét egyetememre oda és vissza is, ha szerencsém volt, és nem tartottam annyira megerőltetőnek. A helyedben inkább a bejárást választanám.
2015. júl. 13. 22:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszi a válaszokat! Mentek a zöldek. :) Kedves 10-es, nem Budapestre megyek xD Békéscsabára. Csak ahova mennék koliba az gyűjtőkolesz, szóval végülis lesznek középiskolai diákok is. Sőt, 90%-uk az lesz, mert egy helyi középsulinak a kolesza végülis, így jobbára 15-18 év közötti diákok lesznek ott. A szobatársam a barátnőm lenne egyébként.
2015. júl. 14. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!