Az lehetséges, hogy olyan világban élünk, mint amilyen a Mátrix c. filmben látható?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy tényleg csak egy számítógépes program részei vagyunk2015. júl. 6. 00:57
11/18 anonim válasza:
Ha így van, akkor kérném az illetékeseket, hogy azt az idiótát, aki az én életemet programozta, azonnal helyezzék át az alkatrészválogató részlegbe, mert oda talán még megfelel.
12/18 piriiiii válasza:
Kérdező, Neo sejtette, érezte, hogy valami nem stimmel.
13/18 A kérdező kommentje:
tyüühhh... ez a Truman show film egész jó lehet !!!
Megyek is letölteni :D
2015. júl. 6. 21:43
14/18 anonim válasza:
Jól teszed. :D Én tegnap néztem,jó film,de a végében csalódtam.Várom majd a te véleményedet is. :D
15/18 piriiiii válasza:
A Truman Show nagyon jó.
Nem bírom Jim Carrey húde vicces alakításait, de ott nagyon jól csinálta, amit csinált. Meg még egy-két komolyabb filmben. :)
16/18 A kérdező kommentje:
Nah... Megnéztem a Truman showt és nagyon tetszett !!! Jim Carrey minden filmje eszméletlen jóó, az egyik kedvenc színészem !!! :)
2015. júl. 8. 22:37
17/18 anonim válasza:
Ha én gép lettem volna a mátrix világában, akkor a teknőkben lebegő testeknek nem hagytam volna kezet, meg lábat... esetleg csak agyak lennének.
Előzőek: nem ember írta a progit amiben élünk. De a játékok is fejlődnek, technika is.
18/18 anonim válasza:
Viszont felhívnám a figyelmet a Wachowskiék visszatérő témájára, több filmben szerepelt az ember, mint erőforrás.
Hogy nem cél, hanem eszköz, esetleg alapanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!