Mit érdemes rendelni, ha beűlűnk valahova? (alkohol kizárva)
Kicsit bajban vagyok mikor rendelésre kerül sor, mert nem iszok alkoholt, nem kávézok (max nagy ritkán egy jegeskávé még belefér) és sima "mindenféleszirupos-egészségtelen-koktélokat" sem fogyasztanék. De akkor mit igyak?
(Mellékesen a limonádé nagy kedvencem, egyes helyeken viszont drágának találom + jönnek a többiek azzal, hogy minek iszok olyat, amit othon is el tudok késziteni magamnak. Végül is ez is lehet egy szempont...)
Te mit ajánlassz?
20/L
Hosszúlépésben kevés az alkohol és olcsó.
1 deci bor, 2 deci szóda.
szénsavmentes ásványvizet!!!
múltkor szórakozóhelyen is beadtam simán, hogy kérek egy pohár tejet... este elalvás előtt mindig tejet iszok, ilyen 1 óra körül, úgyhogy képzelhetitek milyen arcot vágtak a pultosok, amikor beadtam, hogy kérnék egy pohár tejet... azt hittem kivezettetnek a teremből, pedig egy korsó sört ittam 1-2 órával korábban összesen... de végül nem történt meg, csak mondták, hogy az nincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!