Szerintetek itt lehet ismerkedni, barátkozni? Volt olyan, akinek sikerült? 20/F
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 12:27
11/13 anonim válasza:
Egyszer sikerült (csak barátkozás) közös zenei ízlés alapján, de mára megszűnt a dolog, mert egyéb közös témánk nem akadt.
12/13 anonim válasza:
Én itt ismerkedtem meg a barátommal, pont szenteste :) rengeteget beszélgettünk, aztán találkoztunk és most lassan fél éve vagyunk együtt.
13/13 anonim válasza:
Nem ismerkedés céljából, de beszélgettem már itt egy pár emberrel. Valakihez még fel is utaztam, de azóta sem beszélünk. :D Szval csak negatívat tudnék erről mondani.
Ja az elmúlt pár napban beszélgettem valakivel, nagyon tetszett az ízlése. Szintén 20/F volt, de aztán eltűnt mint Petőfi a ködben, úgyhogy erről ennyit. :D :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!