21 vagyok, még nem volt senkim, hol tudnék férfiakkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Egyébként nagyon tetszem a férfiaknak, csak valahogy eddig mindig olyanokkal kerültem kapcsolatba, akik nekem nem tetszettek. Hol tudnék ismerkedni? (neten ismerkedők kíméljenek)2013. nov. 29. 22:18
1/6 anonim válasza:
úgy látom nem csak én nekem vannak ilyen problémáim O.o :\
2/6 anonim válasza:
Mi a bajod a nettel?
(sok ismerősöm a neten talált társat)
Egyébként meg szerintem bárhol ahol férfiak vannak.
3/6 anonim válasza:
ha ez a kérdés komoly,akkor valami nagyon nem stimmel nálad,vagy a tetszem a férfiaknak dolog sántíthat igencsak.
4/6 anonim válasza:
3-as válaszoló miért nem stimmelne? 21 évével még nagyon a felnőtt kor elején van.
5/6 anonim válasza:
A hol- kérdésre azt tanácsolom, hogy ott, ami a hobbiddal kapcsolatos. Ez elegendő lesz a kezdő löket, ismeretségi alap eléréséhez, és onnantól csak válogatni kell. Bár ha kommunikáció, társadalom elmélet, ok ok-ozati összefüggések, viselkedés formák, és egyéb ilyen dologgal foglalkozol, akkor csak csúnya lány lehetsz... :D (tapasztalat) Ezért találtam a fotózást, photoshop-olást, testedzést, "okos" életmód divatot* magamnak, hogy szép is legyen, ne csak okos a jövendőbelim... Eddig hiába. :D
23f
6/6 anonim válasza:
Hát sehol.egyszerün ki állsz a sarkra ugy biztos találsz magadnak partnert. 20 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!