Hölgyeim! Hogyan dől el, hogy jó a pasi?
Mások szerint jóképű, 50-éves,mozgékony férfi vagyok. Futok, gyaloglok, edzek. Maximum 35-40 évesnek tippelnek, fiatalos a stílusom. Öltözködésem is elég trendi.
Sosem kezdeményezek, de sorozatosan kapom a visszaigazolást a tetszésre, sok esetben gyönyörű nők szeméből és lehetek fáradt, egy egyszerű öltözetben, viszont vannak olyan napok, amikor csúcs formában érzem magam, mégis inkább közömbösek irányomban. Hogy is van ez?
Az élet megpróbáltatásaival kapcsolatos bölcsesség birtoklása nem jelenti azt, hogy valaki bölcsnek tartja magát.
Viszont ezt könnyen lehet kiforgatni, pláne olyan embernek, aki szemtől szemben nem mer kötözködni az életben, ezért itt virtuálisan pofozkodik és köpköd. Esetleg híres emberre való hasonlatossága folytán, (Quasimodo) próbálja a másikat alázni,de nemes lélek hiányában irigységgel,láthatóan nagy egóval.
Nem, nem vagyok nő, összekeversz valakivel.
Viszont a bökkenő az, hogy nem nők válaszoltak,ez tuti, holott a kérdésemben így fogalmaztam: HÖLGYEIM, HOGYAN DŐL EL, HOGY JÓ A PASI?
Vagyis, Te aki lenőzöl, miért válaszolsz egy nőknek intézett kérdésre? (Tisztelet a kivételnek, 3-as, 4-es, akik normális hangnemben részben megértettek.)
Egyébként a kérdésre nem kaptam választ, csak jött a
pocskondiázás, amit egyébként sejtettem is.
8 as, nekem beszélsz???
30 körüli nőnek mondtam magam???? nem vagyok liberális, hogy ilyen identitászavarom legyen :) keversz valakivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!