Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Srácok ha nektek bejön egy...

Srácok ha nektek bejön egy csaj (pl. : a metrón, a buszon, az utcán. Stb. ) mit csináltok? Kifejezitek egyáltalán felé, hogy mit gondoltok róla? Kor! 15/L

Figyelt kérdés

2015. jún. 10. 23:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Érdekelnek a cifra történetek. Nekem is van pár :D
2015. jún. 11. 23:05
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

Nemrég volt egy olyan történet hogy láttam egy idősebb de nagyon jó csajt az auchan-ban vásárlás közben. Nevezzük őt MILF-nek az egyszerűség kedvéért.

Szóval addig vásárolgattunk hogy a milf egyszercsak beállt a pénztárba, én meg mögé természetesen és éppen elkezdtem volna neki dumálni mikor hirtelen beérkezett a kb. 16 éves fia.

Na mondom baz.meg már csak te hiányoztál.

Szóval elég mérges lettem mert elhatároztam hogy beszélek a csajjal és amit elhatározok azt meg is csinálom és éppen elkezdtem agyalni hogy miféle furfangot kéne kitalálni és közben csak bámultam a milfet.

A kiscsávó meg bámult engem de elég keményen, hogy én miért bámulom ennyire az anyját.

Szóval oda fordultam az anyjához és megkérdeztem tőle illedelmesen hogy: - ne haragudj de ő a te fiad ?

Mondta hogy igen én meg erre oda fordultam a kiscsákóhoz és megkérdeztem tőle hogy te meg mi a fenét bámulsz kisfiam ? Azért bámulsz mert bámulom anyádat ? Ezen nincs semmi csodálkozni való mert anyád egy ku.rva jó nő.

A gyerek úgy elszégyellte magát hogy rám se mert nézni az anyja meg elkezdett magyarázkodni hogy rossz napja van a gyereknek. Innentől megint váltottam kedvesre és elkértem a milf facebook-ját.

A történetnek ezzel nagyjából vége is mert nem lett semmi az egészből és én is csak azért mentem rá erre a dologra mert előállt a nehezített helyzet.

Ezzel a csajozással az a jó hogy sose lehet tudni mibe nyúl az ember. Előfordul hogy elhajtanak hogy ez meg mit képzel magáról de általában a csajoknak bejön ha valaki oda megy hozzájuk beszélgetni ismerkedés céllal mert ez nekik bizonyíték arra hogy jó csajok még ha van pasijuk akkor is értékelik.

Többen meg is köszönték.

Volt olyan is aki azt mondta vőlegénye van de miért nem jöttem előbb mert jó pasi vagyok.

Jópár barátnőmet így szedtem fel és még hozzá adhatok pár komolytalanabbnak tűnő kapcsolatot is.

2015. jún. 12. 00:06
 13/18 anonim ***** válasza:

Amúgy igazad van, végül is így kell ezt csinálni. Mondjuk szerintem túlzás mindenkihez odamenni, aki csak megtetszik - pl. egy vadidegenhez én nem mennék oda, aki a pénztárnál áll előttem - de egyébként, ha rendszeresen találkozol egy csajjal, akkor az a jó, ha pasiként kezdeményez az ember.

Szóval alapvetően jó a logikád, sokkal jobb mint a legtöbb töketlennek - de azért kínos szituációkat felesleges kialakítani. Pl. egy anyának csapni a szelet a fia szeme láttára az kicsit erős dolog, mert a gyerekre is tekintettel kell lenni! Vagy a másik, hogy a pasija jelenlétében ne szólíts le lányt, mert mi van, ha a pasi egy izomagy és neked megy? Az ilyen felesleges szitukat jobb elkerülni.

2015. jún. 12. 04:52
 14/18 anonim ***** válasza:
54%

Én ezt az egészet bátorság próbának csinálom.

Nagyon félős voltam gyerekként, ránézni se mertem egy lányra nem hogy odamenni hozzá és beszélni vele.

Szóval megelégeltem ezt a dolgot és elkezdtem valahogy, már nem emlékszem az első alkalomra de biztos hogy gyomorgörcs és kemény izzadás kíséretében történt a dolog 300-as pulzussal.

Szóval szépen araszoltam előre és most ott tartok hogy bármikor bármilyen szituációban bárhol bárkit le merek szólítani, és nem csak átlagos lányokat hanem a legszebbeket olyanokat akiktől a pasik félnek.

Azt is meg merném csinálni hogy direkt úgy megyek oda egy párhoz hogy szemtelenre veszem a stílust és ha a csávó vissza szól akkor megverem, mert ebben is elég jó eséllyel indulok.

De természetesen ilyesmiről szó nincs, sőt még ha a lánynak rossz napja van és az átlagnál rosszabb stílusban reagálja le a dolgot akkor sem csinálok semmit csak nevetek egyet aztán faképnél hagyom.

Úgy érzem egyébként hogy ezt az iskolát kijártam.

Ha az élet elém sodor egy lányt akivel dolgom van akkor nem rajtam fog múlni, és este abban a tudatban fekszem le aludni hogy én megtettem mindent.

És bármi ami ennél kevesebb azzal én nem érem be.

2015. jún. 12. 10:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tapasztalom, hogy sok szép csaj odáig van magától és pökhendien sétálgat, direkt rá se néz akárkire. Ezekhez is csak úgy odamész és leszólítod őket?
2015. jún. 13. 03:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Persze, simán bármelyiket.

És ezek a csajok messze nem a legrosszabbak.

Részükről ez az arcoskodás csak addig tart amíg el nem kezdesz velük beszélgetni. Ha leszólítod őket általában kedvesek és mosolygósak.

Valószínűleg azért van ez mert mindenki csak bámulja őket és már ki nem állhatják az egészet.

Azért nem lehet teljesen általánosítani mert mindenki egyéni de legtöbbször a csajok örülnek neki ha egy fiú veszi a bátorságot és oda megy hozzájuk.

Persze vannak negatív élmények is dehát az élet már csak ilyen játék.

Ahogy a box edzőm mondaná, ha attól félsz hogy beszedsz egy fülest akkor inkább ne csináld.

2015. jún. 13. 19:30
 17/18 Dancsó Máté válasza:
csak őt nézem..majd csinálok valamit hogy magamra hozzam a figyelmét..osztcsőőxd
2015. júl. 28. 14:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha észreveszem, hogy a lány, amikor nem nézem, rám pillant, aztán elkapja a tekintetét, akkor odamegyek hozzá beszélgetni, ha 18 éves, vagy afelettinek tűnik.

(29 éves egyedülálló férfi)

"Srácok ha nektek bejön egy csaj (pl. : a metrón, a buszon, az utcán. Stb. ) mit csináltok? Kifejezitek egyáltalán felé, hogy mit gondoltok róla? Kor! 15/L"

2016. aug. 14. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!