Létezik, hogy egy középiskolás fiúnak ne legyen facebookja?
Figyelt kérdés
A srác egy népszerű, jófej gyerek. Az egész suliban ismerik, nem csak az osztályában. Sokszor a telefonját bújja, mégsincs facebookja, ez nekem nagyon fura. Még én is fent vagyok, pedig én aztán semmit nem rakok ki, csak néhány emberrel tartom a kapcsolatot meg így képben vagyok mindig a sulis dolgokkal.2015. jún. 9. 22:45
1/14 anonim válasza:
Létezik, de lehet hogy csak más névvel van fent.
2/14 anonim válasza:
Nekem sincs, máshol ápolom a kapcsolataimat.
3/14 anonim válasza:
Nem minden a facebook körül forog!
És igenis léteznek ilyen emberek,bárcsak több lenne belőlük.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem Erik. :) de ezek szerint te ismersz ilyen srácot :D
2015. jún. 9. 23:07
6/14 anonim válasza:
Ha amcsik lekapcsolnák a netet, perceken belül kihalna a fiatalok egy igen jelentős része. Fészbúk nélkül elvoltunk néhány évmillió éven át, de ha megint nem lesz, levegőt nem tudnak venni a fiatalok.
7/14 anonim válasza:
az amcsik nem tudjak lekapcsolni a netet. ezt csak ugy mondom.
8/14 anonim válasza:
7-es, jó hogy mondod. És akkor most hátra is dőlhetsz, mert jól megasszontad. Google cég, Facebook korlátozása elég.
Csak hogy értsd: a függőségen van a lényeg, nem azon, hogy keresztül vihető-e.
9/14 anonim válasza:
Erdekes hogy nehany ember fejeben az internet=facebook.
10/14 anonim válasza:
Persze, hogy létezik. Kapcsolatot tartani máshogy is lehet.
Mi ezzel a probléma?
(Oké, mondjuk nekem is csak azért van, mert a sulis dolgokat oda írják ki, de alapvetően semmit se csinálok rajta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!