Új imerősnél, barátnál a facebookja alapján is megítélitek?
Megváltozik a véleményetek ha lecsekkoljátok hogy pl. hány lájkot kap az illető, hányan követik, hány ismerőse van?
14/l
Az alapján hány ismerőse van biztos nem és hány lájkot kap.Főként,hogy annak a barátnőmnek volt a legtöbb ismerőse,aki állandóan fiúzott,de mindig otthagyták.Hát nevettem is magamban,tudtam,hogy ő a"legmagányosabb",főként,hogy jól ismertem,egy albérletben is laktam vele,mégis evvel próbálta demonstrálni,hogy nem.
Nekem azóta is gyanús,ha valakinek túl sok az ismerőse.
A minőségre kell törekedni,nem a mennyiségre ismerősökben meg pláne.
A fénykép feltöltései után alakul bennem ki kép róla.
Ja ahogy írják, én sem a lájkok, ismerősök alapján döntök, nem is a képek alapján, marhára nem számít ki mennyi lájkot kap, azt meg egyenesen utálom ha valaki az élete minden végtelenül unalmas percét megosztja neten.
D úgy alapvetően a posztokból, érdeklődési körből elég jól körberajzolható egyes emberek belső értéke. Nyelvezetéből is sokat ki lehet szűrni, meg vannak érdekes dolgok, pl mikor neten megismertem egy lányt, akkor kicsit utánalestem a profiljainak, hát elég egyszerű és buta embernek tűnt...és hát később kiderült hogy a pozitív csalódás ellenére tényleg az is. :D
Meg pl mikor ilyen idősebb emberek vannak, akikről elsőre azt gondolnám, főleg állását, tekintélyét tekintve hogy egy intelligens ember, erre facebookon napi szinten index/kurucinfó/paranormal.hu cikkeket kommentel, de valami óvodás szintű hozzászólásokkal.
Múltkor bebugosodott a facebook, és hiába van kivéve minden embertől a követés, és a jelenjen meg a hírfolyamban opció, mégis rám zúdította mindenki nyűgjét, baját, azt hittem ott kapok agyf..szt. :D
Lényeg hogy nem a népszerűsége, hanem az ember milyensége miatt nézem meg, és vonok le következtetéseket, de összességben meg nem ez lesz a mérvadó, hanem az élő beszéd.
pont nem érdekel a likeok száma.
viszont a képek milyensége, stílusa, az érdeklődési köre, a megosztott cikkek, linkek, bejegyzések annál inkább. ebből azért le lehet szűrni hogy mennyire intelligens, foglalkozik-e komoly dolgokkal vagy csak a hétköznapi semmiségek töltik ki az életét.
nem is szoktam akárkit visszaigazolni ismerősnek, még akkor sem ha napi kapcsolatban állok vele.
Morbidan hangzik de igen.Voltam tanuja már neki 1-2 alkalomal főleg a mai 15-24 éves korosztály között:)
Lehet sokan mondják majd hogy általánosítok de nem legtöbb fiatalnak bejönnek a népszerű emberek és ezáltal alkotnak véleményt üdvözölek az új generációba egy jó nagy adag agy halott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!