Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Teljesen ki vagyok. Már nem...

Teljesen ki vagyok. Már nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Semmi életem nincs. Unom az egészet. Reggel felkelek bemegyem rohadni az iskolába, haza jövök hallgathatom anyám hülyeségét. Hétköznap.sehova nem mehetek semmit nem csinálhatok csak.a "tanulásnak" élhetek. Most nyáron el akarok menni dolgozni hogy legyen egy kis pénzem és hogy sporoljak hogy eltunjek innnen. De ő kitalálta hogy beiratott felsofoku angolra mert kell a pont az egyetemre...De nem fogja fel hogy nem akarok oda menni, belefáradtam már az egeszbe. Ennek koszonhetoen tarsasagi eletem nincs is. Bar a barati tarsasagom se egy kimozdulos fajta de sokkal tobb szabadsaguk van. Baratnorol nem is almodhatok mert szerinte majd akkor legyen ha befejezten az egyetemet. Nem normális. Akik eddig tetszettek es megtudta valahonnan mindenkit lequrvazott pedig egyik sem volt az oka sem.volt ra. Teljesen ki vagyok. Legszivesebben elköltöznek de eztse hagyja persze amikor nem tetszik neki valami felhozza hogy koltozzek el. 18 evet le kellett igy elnem és nem szeretnék meg egy evet igyblehuzni. Tönkre tette az eddigi életemet. Nem volt gyerekkorom se, mindig a tanulas tanulas. Elegem van. Lehet nem jo kategoria es valaszok se biztos jonnek de jo volt ezt kiadni magamból. Helyesiras csodaltos sose voltam jo belole de telefonon irok ugy hogy.elnezbeto
2015. jún. 1. 20:12
 1/3 anonim válasza:
hát ha így megkötöttek eddig és te mégsem züllöttél el ilyen feszültségben, akkor nagy respect! egyébként jó nehéz kérdés, választ nem is igazán lehet rá adni, mert amit írtál abból kiderült hogy anyud minden kiskaput jól bezárt, szóval a megoldás hogy egy másik felnőtt rokonoddal beszélj erről (apud, nagybácsi, mittomén xD) hátha lesz valami megoldás. sok szerencsét :))
2015. jún. 1. 21:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Apám a legtöbb esetben a pártját fogja a maradékban nem csinál.semmit. Rokonaim nincsenek akik voltak elüldözte. Senkim nincs se testverem semmilyen rokonom. Öket sem tartom szülőknek. Vki biztoa jön majd hogy ez az egész az én hibám.de tudom mit tettek. Csak eszköz vagyok azon célok beteljesitesere amit nem ertek el. Tudom ezt, kimondtak veletlenul
2015. jún. 1. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de anyud nem normális. Ha egy kicsit is jót akarna neked, ha egy kicsit is szeretne, engedné, hogy a barátaiddal találkozz. Amit leírtál, az alapján nem züllött srácok, nem valószínű, hogy drogos vagy alkoholista leszel mellettük. Nem tudom megérteni, miért csinálja, ha nincs diplomája, és nagyon akar egyet, akkor iratkozzon be ő az egyetemre. Elég szomorú, hogy apud neki ad igazat és nincs egy felnőtt rokon vagy esetleg tanár, akivel tudnál erről beszélni és segíteni is tudna. Az egyetlen megoldásnak azt látom, ha az ország másik végébe jelentkezel egyetemre valami olyan szakra, ami legalább egy kicsit érdekel, és nem mész haza hétvégére se. Ha nem látnak, akkor talán kezdik felfogni, hogy valamit nagyon elrontottak, hogy ennyire nem érdeklődsz utánuk. 18 éves vagy, nagykorú, már nem tudnak magukhoz kötni.
2015. jún. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!