Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek mi lehet az oka?

Szerintetek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srac, akit regota ismerek de nem tartjuk a kapcsolatot. Biztos forrasbol tudom, hogy tetszem neki. Belajkoltam egy kepet facebookon , o lajkolt instagramon. 2 nap mulva megneztem az fb adatlapjat es feltetelezem, hogy torolt mert nem az ismerosom. Miert lehet ez?
2015. máj. 29. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
leszopnad a faxat azert,nem_?????
2015. máj. 29. 19:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ. :)
2015. máj. 29. 19:25
 3/4 anonim válasza:

A fiúknál gyakran előforduló probléma, hogy félnek egy kapcsolattól, ezért pánikszerűen menekülnek az ilyen helyzetek elől. Szerintem érdemes lenne megkeresni és beszélni vele és tisztázni, veszítenivalód nincs. Rosszabb esetben is te jársz jól, ez így most lehet, hogy egy kicsit furcsán hangzik, de ha nem akar semmit, akkor élheted tovább az életed és továbbléphetsz. Saját tapasztalatból mondom, hogy nem érdemes várni, mert akár évek is eltelhetnek így és hosszútávon ez elég idegörlő dolog tud lenni. Egyébként, ha úgy hallottad, hogy a szimpátia kölcsönös, az csak biztató, ez azt jelenti, hogy valakinek már elmondta, hogy valami megindult benne. Szóval szerintem élj a lehetőséggel és ne halaszd sokáig, mert csak magadat gyötröd.

Remélem segítettem, sok sikert! :)

2015. máj. 29. 19:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Amint tudok, beszélek vele :)
2015. máj. 29. 20:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!