Az ilyen pávákat, és a többi társadalom szégyenét csak szerintem kéne elküldeni a frontra katonáskodni? Ott megtanulnák a rendet, nem lennének lányok.
Figyelt kérdés
2015. máj. 29. 08:27
21/27 anonim válasza:
Én nő vagyok, egyáltalán nem jönnek be az ecsetfejű srácok, de szerintem egyrészt nem kell őket társadalom szégyenének nevezni, mert minimális kulturáltsággal is ki lehet írni egy kérdést, másrészt nem hiszem, hogy a katonaság bármit megold. Észrevételem szerint azok szoktak a sorkatonaság példájával jönni, akik egyébként egy coopert nem tudtak lefutni a suliban.
22/27 anonim válasza:
Szerintem meg te vagy a társadalom szégyene. De ne aggódj, a rendőrség figyel, lehallgatják a telefonodat és hamarosan visznek a börtönben. Ott majd megtanulod, hogy ne irogass ki ilyen kérdéseket.
23/27 anonim válasza:
Mert te biztosan a leghasznosabb tagja vagy a társadalomnak, ha ennyire ráérsz mások életével foglalkozni.
24/27 anonim válasza:
Szerintem meg a kérdező itt a legfőbb ember, aki más életével foglalkozik.
25/27 anonim válasza:
akkor minden egyes embert lehetne küldeni sor katonaságba mert minden egyes korszaknak meg voltak a pávái 70-es években voltak a hippik 80-asban voltak a rockerek..... és ez igy ment generáción át , más részt kivagy te hogy eldönts ki hogy nézzen ki ?
26/27 anonim válasza:
Páwa meg rocker... azért icipicit különbség van köztük. :D
27/27 anonim válasza:
Nincs különbség. Rocker vagyok jómagam is, de ne áltassuk magunkat. Michael Monroe pl. távolról se nevezhető férfiasnak. Bizony, a glam metal is metál/rock volt, nem csak a Rammsteintől kezdődik a rock zene, Peter Noone vagy Mike Tramp sose voltak férfiasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!