Jelent valamit, ha tenyér nyújtása közben az ujjaink nyitva vagy zárva vannak?
A testbeszédet tanulmányozom, a kézfogás és hasonlókkal tisztában vagyok, de felmerült bennem egy kérdés.
Szituáció:
Valakinek nyújtom a kezemet, hogy segítsek neki felállni
VAGY
Valakinek nyújtom a kezemet, hogy átadjon nekem valamit.
A kinyújtott kéz végén a tenyér ujjainak összezártsága illetve nyitottsága jelent valamit?
Ha igen, mit? Esetleg valaki tud valami forrást? A neten már minden testbeszédes dolgot elolvastam amit találtam, de erre nem kaptam választ. Az is lehet, hogy semmit sem jelent az egész.
az érdekes de egy tányér nyújtásánál szerintem a tányér alakjától függ, hogy rakom az ujjaimat...
ha meg nyújtod a kezed hogy felsegítsd, egyértelmű, hogy össze vannak zárva az ujjaid, nem? Különben nem tudná rendesen megfogni.
Ez a része, amit kérdezel, már inkább csak belemagyarázás, semmi jelentése nincs, csak gyakorlati haszna, amire józan praszti ésszel is rájöhetnél.
Mindkét esetben valamit meg kell fognod, na azt összezárt ujjakkal marha nehéz kivitelezni, azért nyitod szét az ujjaid, hogy a ráfogás után hozzáigaítsd a kezedet ahhoz, amit éppen fogsz és stabilan tartsd.
Szerintem, ha
az ujjak összezártsága - zártságra utal
az ujjak nyitottsága - nyitottságra utal.
De csak is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!