Fityma nyújtása?
Figyelt kérdés
Merev állapotban önkielégítésnél nem simul ki a fitymám [link] Nekem is ilyen ,hogy a makk alá le tudom húzni.
Ennek teljesen ki kéne simulnia?
[link] Ez lenne a normális, illetve ha igen akkor hogy tudnám nyújtani a fitymám?
2015. máj. 14. 23:40
1/7 anonim válasza:
a másodikon a srácnak nincs fitymaféke neki azért simul ki
ha neked van akkor az első ha nincs akkor a második
2/7 anonim válasza:
Féknél is teljesen simára hátra lehet húzni .De ha neked nem igy sikerül ,az sem okoz különösebb gondot .Nincs az kőbe vésve,hogy csak a teljes simára hátrahúzható használható .
3/7 anonim válasza:
Mindkettő normális. Csak más milyen. Sőt, ha nagyon tudni akarod nekem valahol a kettő közt van. :)
Amíg tudod húzni (nincs fitymaszűkületed), addig teljesen rendben van.
4/7 anonim válasza:
Mindkettő normális.Ha a fitymád gond nêlkül,könnyen a makk mögé tudod húzni ha merev a péniszed akkor nincs semmi baj.
5/7 anonim válasza:
Nem szükséges, hogy teljesen simára hátra tudd húzni.
6/7 anonim válasza:
Nekem is olyan mint az első, semmi gáz nincsen vele szerintem, én tökéletesen használom, régebben én is azt hittem, hogy fitymaszűkület, de már tudom, hogy nem.
7/7 Johnny12 válasza:
Ha mégis szűkületed lenne, a Novoglannal ki tudod nyújtani. A fiamnak két hét alatt kinyújtotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!