Nekem fityma szukuletem van?
Amikor nyugalmi allapotban van akkor fel tudom huzni de amikor merev allapotban van akkor csak a makk feleig tudom de a maszturbalas gond nelkul megy.
13/f
Ezt nevezik részleges szűkületnek .Lehet hogy menne tovább is,csak nem szárazon ,hanem valami sikositóval .
A fiúk nagyon kényesek,a legkisebb fájdalom érzetnél már le is állnak .A doki szerintem nem sokat gondolkodna a hátara húzáson .Mivel a mszti enélkül is gond nélkül megy ,amit el is hiszek ,nem is erőlteti senki a teljes makk mögé húzást .
Igen enyhe fitymaszűkületed van,de lehet ezen mêg tudsz javítani magad is.
Meleg vízben minden nap tornáztasd a fitymád,húzkod hátra mintha maszturbálnál(ha merev a péniszed akkor is folytasd hiszen mereven nem tudod teljesen a makk mögé húzni) és azt veheted észre hogy mindig kicsit hátrébb tudod húzni a fitymád és nem feszül.De óvatosan csináld,csak addig húzd ameddig engedi.
Ha nem lesz javulás pár hét alatt se urológushoz kell menni,oda nem kell beutaló,csak tb kártya,személyi igazolván.Lehet egy kenőcsöt ír fel az orvos.
Hát az 58%-os csaj az mondhatom, rohadt nagy szakértő.
Te meg, öreg, menj el az orvoshoz, túlesel rajta gyorsan, és onnantól rendesen fog működni a bré, ha szükség lenne rá. Húzogatással csak kicsi gyerekkorban lehet helyrehozni, te azon már régen túl vagy sajnos.
Fitymaszűkületnél meg rohadtul nem a síkosításon múlik, hogy hátramegy-e a bőr. Egy csatakos punciban sem megy hátra, ha a fityma túl szűk. Tapasztalatból mondom.
7# honnan veszed ,hogy az 58% os csaj ?
Neked lenne akkora tapasztalatod a dolgokban ,mint az 58 % kosnak,talán még a válaszod is más lett volna .
Pont hogy a fityma tagítható éx nincs életkorhoz kötve!
Nem mindig szüksêges a műtêt,főleg az a műtêt amire kedves 66%-os te gondolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!