Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Pedofilnak tartanak, miért?

Mondmeg miaz kérdése:

Pedofilnak tartanak, miért?

Figyelt kérdés

13 éves a barátnőm, én 16 vagyok. De most komolyan.. az a 3 év olyan sokat számít? -.- Nem kényszerítettem hogy járjunk, meg semmi ilyesmi. Ehez képest meg nagyon sok olyan szöveget kapok hogy " gondolkozz már te pedofil 13 éves lánnyal össze jössz 16 évesen "

Mi a véleményetek? Szerintem ez tök normális... később úgyis idősebb fiúkkal vannak a lányok.

2015. máj. 19. 23:19
1 2
 11/11 Fingkirály ***** válasza:

Igen, a három év nem sok, simán járhattok, egyedül izéé...nem szekszelhetsz vele, elvileg BÁRKI "beleegyezési korhatár" fölötti ember (nálunk ez 14 év), aki egy beleegyezési korhatár alatti másikkal szexuális aktust hajt végre, az automatikusan nemi erőszakot követ el, akkor is, ha a korhatár alatti beleegyezett a dologba - mivel alatta van annak, hogy a jog szerint beleegyezhessen, ergo NEM egyezett bele :P

mondjuk mivel te 18 alatti vagy, megúsznád egy ejnyebejnyével, max apucitól kellene tartanod :)

Mire 18 leszel, már ő is átlépi a 14-et, onnantól kezdve jöhet a mehet, igaz a tiniszerelmek nem szoktak éveken átívelni, de adja az ég, hogy ne legyen igazam, és legyetek boldogok :)

2015. nov. 5. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!