Ma fogunk keringőzni, és fel szeretnék kérni egy lányt, ki legyen az?
Üdv. Ma fogunk keringőzni és el kell döntenem kit kérek fel?
Van egy lány akivel nagyon bizalmas barátságban vagyok, nagyon szeretem (tetszik is), de tudom hogy mindenkivel így bánik, ezáltal nemvagyok számára valami különleges. Szóval ő az aki nekem fontos, de neki én nemvagyok legalábbis annyira mint nekem ő. Max annyira vagyok neki fontos mint a többi fiú barátja.
A másik lány ugyanúgy kedves, vele nemannyira gyakran szoktam beszélni(én), ő viszont nagyon rámvan szállva. Ugyanúgy értelmes, ugyanúgy jó ember.
Kit kérjek fel táncolni? Azt aki nekem fontos vagy azt akinek én vagyok?
Aki nekem fontos annak nagy valoszinuseggel en nemvagyok fontos, csak megjatsza magat. de kitudja, lehet azvagyok. Lehet ha megkockaztatom es ot kerem fel tancolni, akkor kiderul h jolesik neki es igazabol szamitok neki:)
De nemhiszem.. nagyon sok fiuval joban van, nagyon kozvetlen. Enis csak egyvagyok a sokkozul. Mindenesetre imadom veletolteni az idomet.
kit valasszak? 😭😭
De nagyon szeretem az elso lanyt is😭😭😭😭
Nemtudom eldonteni. Tudom neked van igazad, de olyan nehez😞😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!