Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak szerintem nem gáz?

Csak szerintem nem gáz?

Figyelt kérdés

Na, szóval: kocsmában voltunk haverokkal, ittunk stb.

Az exem is ott volt, ő kiment cigizni. Az egyik haverom feltette mellém a táskáját, mert a földön volt (az exem tette oda). Én mondtam, hogy ne tegye fel, majd letettem vissza, mert nekem az jönne le ilyenkor, ha kimegyek valahova és visszatérve azt látom, hogy a táskám más helyen van, mint volt, akkor arra gondolnék, hogy valaki turkált, illetve nézegetett bele. (Lehet kicsit paranoiás dolog, tudom.)

A lényeg, hogy az exem erre felkapta a vizet (ezt utólag tudtam meg), mert elmondták neki az egész szituációt.

Én nem értem, miért háborodott fel ezen, vagy egyáltalán ezt az "eseményt" minek kellett emlegetni, szerintem említésre sem méltó.

Vélemények?

2015. máj. 9. 22:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Az exem azért háborodott fel, mert nem tudta az én elgondolásomat. Nem tudom, én akkor sem vettem volna rossz néven, ha nem tudom, mit gondol az adott valaki...
2015. máj. 9. 22:02
 2/4 anonim válasza:
Itt nincs min felháborodni, de különben is miért érdekel, ha csak egy ex?
2015. máj. 9. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igyatok még egy kört, jobban jár mindenki.
2015. máj. 9. 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

2 dolog is gáz. Az egyik, hogy valaki ezt megemlítette neki, amit írtál is, hogy említésre sem méltó dolog volt, a másik meg, hogy felkapta a vizet az exed.

Ízlelgetem a dolgot, bele gondolok, lerakom a táskámat valaki felveszi, aztán vissza lesz rakva, mert azért még is, és ezt valaki megemlíti, és akkor úr Isten... nem értem.

2015. máj. 9. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!