Ki hány éves és milyen nyelvet tanul (t)?
Angolt tanulok általános óta. Egy évig jártam német szakkörre, de az nem nagyon feküdt nekem, ezért gimiben 2. nyelvnek a spanyolt választottam.
Franciául és svédül is elkezdtem tanulgatni, de egyedül nem nagyon megy, a franciát fel is adtam a kiejtés miatt.
16/L
25 éves vagyok
angolt és németet tanultam, mellé szabadidőként megpróbálkoztam a finn és a latin nyelvvel is, de elég nehéz. Aztán szórakozásból még a vulkáni és a klingon nyelvet is maceráltam, de nem tudom ez milyen kategóriába illik bele.
16/L
Altalanosban kezdtem el angolt tanulni de gimibe ereztem ugy h tenleg tanulunk is valamit, most eleg jol tudok ~ felsofok
Gimibe kezdtem latinul tanulni es nagyon szeretem de persze azert azon sokat lehetne javitani csak jelenleg nincs tanarom
Harmadik nyelvnek a spanyolt valasztottam es az megy ugy ahogy de inkabb alapfok mint kozepfok, csak ket eve tanulom es az idei ev lenyegeben ertekelhetetlen volt
Keveset tudok franciaul is de abbahagytam idohiany miatt
15,5/L német + spanyol
Szakör kategóriákban pedig japánt
6 évesen keztem angolal és spanyolal mostanra kiváloan beszélek mindkét nyelven.
Apám tanitot németül 10éves koromtól kezdve hát elégé jólbeszélem a nyelvet de azért lene min javitanom.
És 12 éves koromba elkeztem a japán és a koreai nyelvet tanulni mert érdekesnek találtam. Mostanra egész sok mindent tudok japánul és koreaiul de ezt a kétnyelvet sosem fogom meguni szóval azért fejlesztem még belöle a szókincsem.Meg persze nem ártana a magyar helyes írásra sem figyelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!