Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van még rajtam kívül sok...

Van még rajtam kívül sok ilyen ember?

Figyelt kérdés

Nem szeretek emberek között lenni és új embereket megismerni. Szeretem a csendet, az egyedüllétet. Nem szeretek kimozdulni otthonról, a szórakozóhelyektől egyenesen undorodom, alkoholt nem iszom. Akárhova megyek, meg kell játszanom magam, hogy normálisnak tűnjek pl. a munkahelyen. Egyszerre maximum 2-3 ember társaságában tudom jól érezni magam, persze ha azon kevesek közül valók, akik nem irritálnak. Nem érdekelnek mások problémái. Senkivel nem törődök, célom az, hogy nekem jó legyen, mégis sokan kedvelnek. Nem is értem. Érzelmileg nagyjából egy vascső szintjén állok. Imádok kockulni és végtelenül lusta vagyok. Ennek ellenére van rendes iskolai végzettségem és jól fizető állásom. Amikor kérdezik, hogy miért nincs barátnőm és azt válaszolom, hogy nincs rá igényem, akkor senki nem érti.

Mindent összevetve ez az egész nem zavar, sőt kiegyensúlyozottan és jól érzem magam, ha nem kell emberek közé mennem. Érdekelne, hogy kinek mi erről a véleménye.

2015. máj. 2. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel egy csomó már itt a gyakorin bemutatta magát, így ja, elég sok van.
2015. máj. 2. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanígy vagyok vele,úgy hogy megértelek.Csak nekem nincs annyira jól fizető állásom.:-)

Énis undorodom a buliktól,nem iszom alkoholt mert nem szeretem.Szeretek inkább egyedül othon lenni.Mondhatnám azt is én így jól érzem magam,és ez vagyok én.Ilyen vagyok és kész.Nem kérem hogy bárki is elfogadjon.Csak szeretnék nyugodtan élni.És ahogy te írtad "célom az hogy nekem jó legyen.":-)

Üdv!

2015. máj. 2. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Az alapján, amit leírtál, introvertált és alacsony érzelmi intelligenciájú ember vagy.

Mindig is ilyen voltál életedben?

A szüleid hogyan viszonyultak hozzád gyerekkorodban?

Szerinted mi az pontosan, amit mások kedvelnek benned?

Az "Érzelmileg nagyjából egy vascső szintjén állok." alatt azt érted, hogy csak mások iránt vagy érzéketlen vagy akkor sem érzel semmit, ha veled történik valami felettébb örömteli vagy tragikus dolog?

Mi a munkád, ami mellett végtelenül lusta lehetsz, jól fizet és nem kell emberek közé menned?

2015. máj. 2. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, kivéve a vascső dolgot. Én nagyon érzelmes ember vagyok, de idegenekre nem pazarlom. Közeli családra és állatokra szoktam zúdítani a szeretetet:D
2015. máj. 2. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!