Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit lehet tenni, ha valaki ok...

Mit lehet tenni, ha valaki ok nelkul inzultal, anelkul, hogy ismerne, vagy olyan dolgot vag a fejedhez, ami nem igaz?

Figyelt kérdés

Pl. a beteg orditozo ember, aki BKV jarmuvein lek###z a semmibol egy not, akit nem is ismer.

Szerintem ez az egyik legfrusztralobb helyzet az eletben.

Reflexbol probalod megvedeni magadat, mert nem akarod, hogy mas emberek, akik ezt halljak, tenyleg elhiggyek, amit az orult rolad allit es az alapjan iteljenek meg.

De hat az orult nem is ismer teged, tehat valosagalapja sincs annak, amit mond. Te meg elkezdenel magyarozakodni, hogy ez nem igaz, de az orult meg csak mondja tovabb, hogy xv vagy, de persze ervei nincsenek.

Ez csak egy pelda volt, de talalkoztam par ilyen szituacioval az eletemben. Ti mit ereztek ilyenkor es hogyan kezelitek ezt? Szerintetek mi a jo megoldas? Otthagyni szo nelkul, es nem foglalkozni vele, hogy masok mit gondolnak, mert oket minositi, ha tenyek nelkul itelnek?

2015. ápr. 16. 14:27
 1/2 anonim ***** válasza:
"Mutatkozz már be nyomorult!" "Így szoktál ismerkedni?" "Így köszönsz egy idegennek?" "Apád/anyád büszke lehet rád!" "Gratulálok! Ilyen emberekre van szükség! Mondd oda, ez az!" "Bezárt Lipót!" "Mi van idióta, így koldulsz ingereket?" Rengeteget ki lehet(-ne) találni szerintem.
2015. ápr. 16. 18:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Combinón ordítozókról:

[link]

2015. ápr. 16. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!