Miét születem nőnek, egyre jobban utalok nőnek lenne, más is van így?
Figyelt kérdés
Édesanya vagyok normális életet élünk a férjemmel,de egyre utálom a női szerepeket,főzés,mosás takarítás stb édesanyaként semmi szabadságom nincs max ,hogy itthon internetezek.Mikor sörözött a férjem és ittam belöre enyhuzásra 2dl,férjem megjegyezte úgy iszok mint egy férfi,ekkor gondoltam bele mennyire szabadabb lennék férfiként.2015. ápr. 9. 10:47
1/5 anonim válasza:
Van benne igazság, nagyon sok a nemi sztereotípia, ami elég nyomasztó és sok dologban egy nőnek háromszor annyit kell letennie az asztalra, hogy elismerjék, mintha férfi volna. De nem biztos, hogy a szerepekkel van itt a gond. Nem lehet, hogy izolált vagy? Járj el társaságba, mozdulj, vond be a férjed a gyerek körüli teendőkbe. És legfőképp beszélj vele az érzéseidről.
2/5 anonim válasza:
na akkor a terápia: hazajön a férj, átadod a terepet és elmész csavarogni. Csak úgy, EGYEDÜL bóklászni a városban, céltalanul. Úgy mész, elég jó tempóban, minta valami fonots dolgod lenne. De nincs. Hihetetlenül pihentető. Nem kell semmihez igazodni nincs feladat, egy félóra múlva szabadnak érzed magad ! !
3/5 anonim válasza:
Mielőtt édesanya lettél, a fél világ a te seggedet nyalta csak azért, mert nő vagy. Szóval abba lehet hagyni a rinyálást.
4/5 anonim válasza:
De arra már nem gondolsz, hogy férfiként is megvan a hátránya, hogy valaki férfi...
Pl. a nőknek, lányoknak mennyivel könnyebb, hogy náluk kezdeményeznek a fiúk stb.
Mindig van valami indok amiért rossz az egyik nemnek lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!