Mit lehet kezdeni egy ilyen emberrel?
Figyelt kérdés
Van valaki a társaságban,aki teljesen ellehetetleníti az életem.Régebben haverok voltunk,azóta valamiért megromlott a viszony,és teljesen rám van szállva,főleg ha iszik.Igyekszik megalázni a társaság előtt a beszólásaival,alaptalan dolgokat terjeszt rólam,amiket lassan már a fél város ismer,egyre több embertől hallom vissza,meg nagyon sokszor látom,hogy valakinek sugdolózik,vagy mutogat rám,de volt már,hogy teljesen alaptalanul nekem jött,haveromnak kellett leszednie rólam.Én semmi okot nem adtam neki a gyűlöletre,akárhányszor odajött egy-egy ilyen incidens után másnap,mondtam,hogy felejtsük el,akármit kért,mindig segítettem,és mégis igyekszik teljesen lejáratni az emberek előtt,egyszerűen teljesen ellehetetleníti a társasági életem.Gondoltam már arra,hogy megpróbálok az agressziójára agresszióval válaszolni,csak az a baj,hogy elég jártas már a kocsmai verekedésben,és valószínű én húznám a rövidebbet,ha meg lehívnék 1-2 havert,valószínű az első adandó alkalommal megbosszulná.Beszélni lehetetlen vele,mert teljesen kiszámíthatatlan.A baj az,hogy kezdek bekattanni tőle,ma is 2 nyugtatót kellett bevennem,néha pedig már konkrétan azon fantáziálok,hogy egyik reggel végre azt hallom,hogy meghalt valamiben,vagy bármi.Még soha senkinek nem kívántam a halálát,de úgy érzem,hogy amíg ő itt van,és terrorizál,addig esélyem sincs normális életet élni itt a környéken.Mit tudnék tenni vele?2015. ápr. 5. 19:58
2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy a rendőrség nem igen tudna mit kezdeni ezzel,hogy ezt meg azt terjeszti rólam,vagy hogy igyekszik lejáratni.Ha meg mégis,valószínű megúszná egy ejnyével,és csak még jobban elmérgesedne a viszony.
2015. ápr. 5. 20:58
3/4 anonim válasza:
másnak a halálát kívánni nem szép dolog, de egy állast megérdemelne. ismerem az ilyen gyökereket, amíg tűrsz addig csinálja. esetleg ha van az ilyennek nője, beszélhetnél vele.
4/4 A kérdező kommentje:
Exemmel volt együtt utoljára,de már ő is utálja.Meg a lányok nagy része,tipikusan az a bunkó alkoholista köcsög.
2015. ápr. 5. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!