Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Mit lehet kezdeni egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

Az egyik szomszédomról lenne szó. Gondolom sok ilyen kérdés volt már.

Egy 33 éves nagydarab kigyúrt áll--atról van szó, aki még 15 éves korában elkezdett a puskájával lövöldözni a házunk udvarunk felé, szinte mindenre akkor összevesztünk és azóta egy feldühödött idegbe--teg álat lett velünk szembe.

Csak szóbeli megjegyzéseket tesz de hangosan dúrván , elég ha messziről ránéz az ember már üvölt a másikra, hogy mi a facct nézel bacmegmeg a k***úr.va any**ádat meg hasonlók szóval el tudjátok képzelni.

Ő üvölteti az alpári zenéjét amit az egész utcában mindenki hall, órákon át járatja az autóját ami jó hangos de ezeket mind direkt csinálja.

Egy szót sem szólunk hozzá, de néha már idegesítő.

és természetesen sok rendőri ismerőse is van. mindenkit fenyeget szóban h eltöri a kezét ha beszól meg hasonlók.

2014. júl. 11. 12:00
 1/4 anonim válasza:
Na Én tuti szedném a sátorfámat,aztán mennék onnan..!Az ilyennel nem lehet semmit kezdeni,ha vmit lépel,még te leszel a hibás illetve aki a rövidebbet húzza!
2014. júl. 11. 12:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Hívd rá a megyeieket, akkor nem sokra megy az állítólagos helyi rendőr ismerőseivel. A kézeltörős dologgal kapcsolatban meg látlelet, feljelentés, esetleg videofelvétel ha van rá lehetőség aztán mehet a feljelentés. Valószínűleg csak a pofája nagy.

Egyébként én a helyedben már rég felhúztam volna egy 2m magas bástyát/kerítést/palánkot/sövényt. Sokat tud segíteni az ilyen problémákon :)

2014. júl. 11. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Így van, a megyeiek segíthetnek. Tapasztalatom szerint a megyeiket sokkal normálisabbak mint a városi rendőrök.
2014. júl. 11. 12:33
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat,

az a baj, hogy ha még sikerülne is megverni valamivel utána a abból még nagyobb baj lenne.

nem tudom, hogy csupán az évek óta tartó szóbeli sértegetésekből meg fenyegetésekből kifolyólag tenne e bármit is a megyei rendőrség, ha meg megtudná h én hívtam ki rá a rendőrséget akkor megint menne a háború.

Sokszor jön ki hozzá amúgy a rendőrség akik nem is a környékbeliek de akkor sosincs otthon.

2014. júl. 11. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!