Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elég visszahúzódó, magába...

Elég visszahúzódó, magába forduló egyetemista vagyok. Voltam pszichológusnál és azt javasolta, hogy iratkozzak be az egyetemi kollégiumba. Ugye ott össze van zárva vagy 1000 ember, és rengeteg a közös program. Ez megoldás lehet?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 2. 16:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10-en egy szobába az már állatkínzás.
2015. ápr. 2. 16:52
 12/17 anonim ***** válasza:

10 egy szobaban, semmi maganszfera omg

Amugy egyebkent miert baj az, amilyen vagy, zavar?

En sem vagyok tul kivancsi tobbnyire nagy tarsasagra, nagyon erdekes tud lenni a magany is sztem.

Szemely szerint nem tartom jo otletnek, ha nincs semmi maganszferad, elobb-utobb meg fog ez viselni sztem, persze lehet, h neked epp, h jo lenne, nem vagyunk egyformak...

2015. ápr. 2. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem középiskolában lett elegem ebből az egész befordultságból. Láttam, hogy nyitottabbak felém, mint amilyen én voltam feléjük, na ezen átengedtem magam, és utána örültem, hogy sokan vannak körülöttem. Sose unatkoztam. Főiskolára már úgy mentem, hogy minden visszahúzódót nagyívben kerültem, és a krémbe kerültem. A suliban nem. Ott ridegen elzárkóztam a csoporttársaktól, 0 közös pontunk volt, az azonos szak és érdeklődés ellenére is. De a koli, maga volt a mennyország. :D 3 nagy társaságban voltam benne, mindenki haver volt, meg barát, mint egy nagy család. :D Voltak, akik ki se jöttek soha a szobájukból. Észrevétlenül közlekedtek. Pedig a társasági élet nyitott szobák mellett, a folyosókon zajlott leginkább. Kegyetlen volt :D Szóval hajrá, fel a fejjel, vegyülj a jóban! :) 28/L
2015. ápr. 2. 16:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok, és az egyetem is az. De majd átjelentkezem rokonokhoz vidékre, hogy felvegyenek a koleszbe. Tehát, ha nagyon szarul érzem magam, akkor legfeljebb visszaköltözöm. Veszíteni való nincs, bár attól tartok csúnyán fogok s*opni az elején. De hát az is a társasági élet része. :D
2015. ápr. 2. 17:15
 15/17 anonim ***** válasza:
hmm nekem meg inkabb az gond, h folyton mindenki hiv/meghiv ide-oda, programokra stb., en viszont inkabb otthon kavezok egyedul, es fokent aludni szeretek...persze neha jo a tarsasag is, de nem olyan surun. En is voltam kollegiumban, ahol folyton hivtak, h jojjek ide-oda, beszelgetni ez-az blabla, amikor en inkabb aludni akartam...aztan sokan montak, h kb. olyan vagyok, mint egy macska, h elalszom a fel eletem mrg blablablatataratatatata, de nem erdekelt :D
2015. ápr. 2. 17:17
 16/17 anonim ***** válasza:
10-en egy szobába fiuk sértik egymás személyes terét és ezért sok lesz a veszekedés. Egy ilyen rossz társaságban csak elmegy a kedved a szocializálódáskor.
2015. ápr. 2. 17:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Én bekerültem kollégiumba pénzügyi okok miatt, de nekem nem lett jobb, sőt. Idegesít a sok ember, hogy állandóan beszélnek, és buliznak. Hívnak engem is, de egyszerűen nem akarok. Azt hiszem ilyen vagyok és kész. Nem kell minden áron mindenkinek hű de milyen jópofinak és szociálisnak lennie(persze a minimum az illik).

Ha neked nem baj, nem vagy miatta depressziós, és jó egyedül, ne hagyd, hogy mások rábeszéljenek ilyesmire(pszichológus sem). Csak rosszul fogod érezni magad, mert az nem te vagy.

2015. ápr. 2. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!