Hey! :D Mit szolnátok ha meglátnátok egy punk csajszit a buszon vagy esetleg bármilyen tömegközlekedésen, esetleg utcán? Odamennétek hozzá vagy esetleg köszönnétek neki?
Figyelt kérdés
Mondjuk,hogy esetleg ti is punkok vagytok,de a csajszi annyira nem bejövős,esetleg csak jófejnek tűnik :D Odamennétek hozzá? Köszönnétek neki,a stílusára nézve? :D Köszi a válaszokat előre is :D2015. márc. 30. 12:08
11/15 anonim válasza:
Én nem szólnék semmit,de nem is gondolnék semmit.
12/15 anonim válasza:
én egy punk 'csajszi' vagyok, és inkább a beszólogatást, kötekedést, és lenézést kapom, mintsem hogy oda jöjjenek ismerkedni, meg köszönni.. :D persze arra is volt példa, de elhanyagolható mértékben. inkább rám se néznek, vagy csak csúnyán, illetve a primitívebb fajta beszólogatva adja nemtetszését..
de miért is számít ez? :D
20L
13/15 anonim válasza:
Bocsánat a kérdésért, de akkor te most ilyen..divatpunkféleség vagy?
Mármint, oké, te vagy a punk meg minden, éld a punkot, azzal sincs semmi gond..csak őszinte leszek, nem értem a kérdést, most tulajdonképpen másoknak akarsz tetszeni, megfelelni, vagy épp önmagadnak?
21f
(punk)
Na de kérdésedre válaszolva, nem mennék oda.
Esetleg egy köszönés, aztán pá.
14/15 A kérdező kommentje:
Hát, nagyon nem vagyok divatpunk. Csak mint kiváncsiságbol raktam fel a kérdést. Köszönöm,hogy válaszoltatok rá! PUNK'S NOT DEAD
2015. márc. 31. 11:06
15/15 anonim válasza:
Az úgy jó, és alfára jössz?
Vagy 36 órára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!