Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Yolo, Emo, Hippie, Hipster,...

Yolo, Emo, Hippie, Hipster, Punk, Swag. Mit takarnak? Kik ők?

Figyelt kérdés
Elmagyaráznátok légyszi részletesen, hogy kik azok akikre azt mondják hogy: -YOLO, EMO, HIPPIE, HIPSTER, SWAG, PUNK? Ha esetleg valamit kihagytam akkor azt is légyszi írjátok le.

2014. márc. 2. 11:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

emo = túlérzékeny, identitászavaros emberkék, akik hihetetlen világfájdalommal vannak tele és vagdossák a kezeiket, csak éppen azt nem tudják megindokolni, miért.

hippi = békét, boldogságot, egyenlőséget, testvériséget hirdető emberek, és elég sajátosan mutatják ezt az eszmét: ápolatlanok,drogoznak, mindent közösen használnak, még a fogkefét is, és kommunában élnek, mert szerintük minden közös

swag = A "páwa" szinonimája, többnyire olyan alfahím-szerű egyedeket jelöl, akik külsőre, látszatra azok, de egyébként nagyon nem

punk = Eredetileg anarchista beállítottságú emberek voltak, a mai punkok viszont folyton a volt Szovjetúnióra hivatkoznak (pl. Leninre), olyan időkre amikor a legdurvább diktatúra tombolt, és az "anarchia" szó észbejutásáért is bárkit a gulágra hurcolhattak, szóval enyhén szólva ellentmondanak saját maguknak.

2014. márc. 2. 12:06
 2/15 anonim ***** válasza:

A YOLO-t azt nem másra szokták mondani..az egy rövidítés azt jelenti: You Only Live Once (Csak egyszer élsz)

A Hipsterek pedig akik így öltözködnek:

[link]

[link]

2014. márc. 2. 12:11
 3/15 A kérdező kommentje:
a Hipstrereknek csak ilyen öltözködési stílusuk van vagy van ilyen megfogalmazásuk is?
2014. márc. 2. 14:46
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
a Yolo az egy Suicide Silence szám címe:D (You Only Live Once) az emo egy életstílus maga az elnevezés az emotional szóból ered azt jelenti érzelmes. és NEM minden emo vágja magát, keresik a boldogságot és gyakran meg is találják. Én is az vagyok^^ A hippik fő szempontja a béke és a környezetvédelem, a hipster egy öltözködési stílus, a punkok lázadnak és szinte semmilyen szabályt nem tartanak be, de amúgy jó fejek, a swagok meg... nem itt inkább nem nyilatkoznék, nézd meg a neten, nekem már rájuk gondolni is felkavaró:|
2014. márc. 4. 07:10
 5/15 anonim válasza:
7%
Az #1 olyan hülyeséget írt az emo-hoz xddd
2014. márc. 18. 20:15
 6/15 Roxiiika 16 válasza:
40%
az elsőnek: amit az emo-ról írtál nagy hülyeség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. ápr. 1. 17:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Punkot nem lehet megmagyarázni. A punk mozgalom a 70 es években bontakozott ki, főleg a fiatalok körében, anno még a Sexpistols, Ramones, Dead Kennedy, stb-t halgattak az emberek, akkor még mondhatni lágyabb volt a stílus, aztán érkezett a "Hardcore-punk" akik a lazulás és szórakozás mellett inkább voltak hangosak, lázadók. Persze a stílus azóta sokat változott, manapság a Greenday, Blink 182 számít punknak, amit bocsássanak meg a fanok, de nem punk :D. Alapvetően a punkot úgy mondanám, hogy ledobsz minden feszültséget, minden terhet és élvezed az életet, rocker vagy, és beéred kevéssel.
2014. ápr. 3. 18:39
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A punknak azóta lett rengeteg más változata is (cyberpunk,steam-punk), ahol inkább a környezet, és nem az eszme dominál.
2014. ápr. 3. 20:58
 9/15 anonim ***** válasza:
69%

Az 1.válaszoló bizonyára egy antiszociális kocka, ai soha nem látott még ilyen embereket, viszont egész nap a wikipédián lóg, és most kénxszert érzett az összes stílus oltogatására. Nem képes megérteni, hogy egyes emberek sajátosan, néha szélsőségesen fejezik ki érzelmeiket. Újabban sajnosvannak undorítóan igénytelen punkok, önsajnáltatásból feketébe öltzött műemók, de aki nem ismer személyesen legalább egyet, ne ítélkezzen!

(sajnálom ezt szöveget indulatból írtam)

2014. jún. 12. 13:40
 10/15 Ewii08 válasza:
20%

Emo vok enyhén depis 11 éves csaj!

Túl érzékeny vok a többi emberhez képest!!

Nem vagdosom magam!!

Szeretem az emo stilusú zenéket!

Amgy ha utána néznél akkor tudnád hogy mit jelent az emo!

Emotion=érzelem, érzelmes

2014. júl. 27. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!